Jungheinrich med ny ledetruck

ERE C20 er betegnelsen på Jungheinrichs nye elektriske ledetruck.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Trucken har en lastekapasitet på opptil 2000 kilo, og er en kombinasjon av to av selskapets populære serieproduserte trucker for av- og pålessing av lastebiler, transport av varer og plukking.

Trucken er komplett nyutviklet på fabrikken i Landsberg (ved Leipzig) og er basert på de ledetrucktypene ERE 120 og EJE C20.

ERE C20 er utstyrt med tilleggsløft og har en løftekapasitet på inntil 700 kilo. Pallen kan heves til en høyde på opptil 752 millimeter via en enkeltmast integrert i batterirommet.

Trucken er klar for flere utfordringer når det gjelder plukk- og lette stableoppgaver. Varen som plukkes kan enkelt heves til ergonomisk gripehøyde ved at lasten heves til riktig høyde.

Høy akselerasjon, lavt energiforbruk

Ledetrucken er, takket være den kompakte konstruksjonen, svært manøvrerbar og fleksibel i bruk, både på lageret og ved av- og pålessing av lastebil. Trucken er utstyrt med siste generasjon 3-faseteknologi. Effektiviteten på den vedlikeholdsfrie motoren er nøye avstemt i forhold til den nye truckgenerasjonen. Resultatet er høy akselerasjon og samtidig svært lavt energiforbruk. De beste forutsetninger for rask og effektiv omløpshastighet.

ERE C20 har assistentsystemet ProTracLink. Det er fjærede og dempede støttehjul som er forbundet med hverandre via et stabilisatorstag. Dermed har denne trucken fremragende egenskaper når det gjelder sikkerhet, stabilitet og ergonomi, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS