10.000 fraktflyvninger med Emirates

Emirates SkyCargo bidro til over 10.000 fraktflyvninger mellom april og juni og økte antallet fraktdestinasjoner fra 35 til 100 på tre måneder.

Publisert

Individuelle forbrukere og bedrifter verden over fikk fraktet essensielle varer og andre forsyninger til destinasjoner på seks kontinenter. Flyvningene var en blanding av planlagte, ad-homed Emiratesc og charter, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Stor etterspørsel

- Med kundene i fokus har Emirates SkyCargo tilpasset frakttilbudet de siste månedene for å imøtekomme den raskt voksende etterspørselen i markedet, sier Nabil Sultan, divisjonsdirektør for Emirates Cargo.

Sultan forteller også at dette er i tråd med selskapets kjerneverdi som tilrettelegger av global handel og økonomier. – Vi har økt vårt globale nettverk til over 100 destinasjoner med verdifull last til viktige produksjons- og forbrukermarkeder. At vi når denne milepælen er et bevis på kundens tillit til våre tjenester, sier Sultan.

100 destinasjoner

I løpet av mai og juni har Emirates SkyCargo hatt et gjennomsnitt på mer enn 3800 månedlige fraktflyvninger til over 100 destinasjoner. Den samlede distansen er rundt 37 millioner kilometer, noe som tilsvarer 50 turer til månen og tilbake.

Fra å transportere høyst nødvendig medisin og mat, til materialer som kreves for produksjon og andre industrier fra opphavssted til destinasjon, har Emirates SkyCargo bistått med å gjenopprette forbindelsen mellom byer og internasjonale handelsveier når produsenter og andre økonomiske aktiviteter starter opp virksomhetene igjen.