Strekkfilm av papir er et utmerket alternativ til strekkfilm av plast, spesielt til innendørs bruk, opplyser Raja.

Priset for papiremballasje

Raja Norways strekfilm av papir og vatterte papirkonvolutter ble hedret under World Packaging Awards.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rajas polstrede papirkonvolutter er lette, og har den fordelen at hele konvolutten kan resirkuleres i papiravfallet uten å fjerne plast inni.

WorldStar-prisene deles årlig ut av den globale emballasjeorganisjonen World Packaging Organization (WPO), hvor Emballasjeforeningen er medlem.

World Star-konkurransen består av et dommerpanel på 45 dommere fra hele verden, som har vurdert 488 påmeldte bidrag. RAJAs prisvinnende produkter hadde fra før vunnet ScanStar awards, noe som kvalifiserte for deltakelse i den globale kåringen. ScanStar-prisen er en nordisk emballasjekonkurranse arrangert årlig siden 1969 av SPA, Scandinavian Packaging Association

Raja vant i kategoriene e-handel med sine polstrede papirkonvolutter, og i kategorien transport med sin strekkfilm av papir.

- Vi i Raja setter stor pris på å motta WorldStar Awards. Vi retter en stor takk til kundene våre, som stadig utfordrer oss til å lansere nye, miljøvennlige emballasjeprodukter, sier daglig leder i Raja Norge, Monica Vigsnes Lie.

Strekkfilmen av papir er produsert av 100 prosent miljøvennlig kraftpapir, og er både PEFC-sertifisert og resirkulerbar. Den kan strekkes opptil 30 prosent og har lim på innsiden for lettere feste til godset. Strekkfilmen passer til lette og standard paller med pallelast på opptil 200 kg. Den gir god beskyttelse til varer under transport og lagring, samtidig som den beskytter varene mot smuss og støv.

Rajas nye polstrede papirkonvolutter er både beskyttende og støtdempende. De består av et lag papir i honeycomb-struktur, dekket med to lag resirkulert kraftpapir i 110 g/m² utvendig og 70 g/m² innvendig. Papirkonvoluttene er lette i vekt slik at du reduserer fraktkostnaden. For forbrukeren er konvoluttene svært praktiske, da de kan resirkuleres i papiravfallet uten å måtte fjerne vatteringen inni. Det er dermed et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle boblekonvolutter.

WorldStar Packaging Awards deles ut 6. mai 2023 under Interpack-messen i Düsseldorf.

Powered by Labrador CMS