PostNord med Ellos-avtale

Ellos og PostNord har inngått en distribusjonsavtale for de neste tre årene.

Publisert Sist oppdatert

Ellos selger klær og tekstiler via nett under merkenavnene Ellos og Jotex for rundt 2,5 milliarder svenske kroner årlig. Nå blir PostNord Logistics selskapets logistikkpartner de neste tre årene.

Den nye avtalen forsterker et allerede eksisterende samarbeid, gjennom at PostNord nå også skal distribuere Ellos-produkter til selskapets norske kunder.

- Vi er stolte av at Ellos Group velger oss som sin logistikkpartner. Vi vil bruke vår store kapasitet og vår ekspertisen innen godsdistribusjon i alle landene i vårt hjemmemarked – den nordiske regionen. Og vi vil utvikle best mulige løsninger for å tilfredsstille Ellos Groups kunder i dag og i fremtidne, sier Håkan Ericsson, CEO i PostNord.

PostNord har rundt 5000 distribusjonslokasjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland, i tillegg til postombæringen i Sverige og Danmark.

- En viktig suksessfaktor for oss er å ha en logistikkpartner som har en dyp forståelse av det nordiske markedet, både med tanke på hva som skiller og hva som er felles for kundebehovene i hvert enkelt land. PostNord har bevist at deres brede tilbud av logistikkløsninger og deres nordiske distribusjonsnettverk vil tilfredsstille både våre og våre kunders krav når det gjelder kvalitet, hurtighet og fleksibilitet i alle landene i det nordiske markedet, sier Hans Ohlsson, CEO i Ellos Group.