Maxus e-Deliver 3 i oppgradert utgave

Maxus Norge bekrefter nå at den elektriske varebilen e-Deliver 3 nå kommer i en oppgradert utgave med mer utstyr, uten økning i prisene.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har gått ett år siden de første utgavene av elvarebilen e-Deliver 3 rullet inn i det norske el-varebil-markedet, og på under tolv måneder er nær 1000 biler solgt. Nå lanserer Maxus Norge en ny og oppgradert utgave av den elektriske varebilen.

Den nye utgaven leveres blant annet med Apple CarPlay. Posten Norge har bestilt et større antall av den oppgraderte utgaven, og venter elvarebilene levert i løpet av kort tid.

Opp til ett tonn nyttelast

e-Deliver 3 har en rekkevidde på opp mot 342 kilometer (WLTP).

- Dette bør gjøre bilen meget attraktiv for alle håndverkere – uansett om du bor eller jobber i byen eller i distriktet. Serviceintervall på 24 mnd./30.000 km gir lave servicekostnader, noe som gjør e-Deliver 3 både kostnadseffektiv og økonomisk. I tillegg kvalifiserer den også til Enova-støtter, skriver den norske importøren i en pressemelding.

Den har en nyttelast på mellom 800 og 1000 kg, litt avhengig av hvilken kombinasjon av batteripakke/størrelse som velges. Det er mulig å velge mellom to batteristørrelser - 35 og 52,5 kWt.

Man kan også velge mellom 4,8 eller 6,3 m³ lasterom.

El-varebiler i vinden

Maxus har på kort tid rukket å bli en stor aktør i el-varebilsegmentet, og er nå ifølge seg selv det nest største merket for elektriske varebiler i Norge - med det aller bredeste sortimentet.

- Stadig flere oppdager fordelene ved å velge elektrisk bil, og markedet er i stor vekst, både i person- og varebilsegmentet. For varebiler er det ekstra mange fordeler, ikke bare sparer man drivstoff-, bom, - service og parkeringskostnader, man sparer også tid ved å kunne kjøre i kollektivfeltet, sier salgssjef i Maxus Norge, Bernhard Jahnsen.

- Hos oss kan du glemme produksjonsbegrensninger og halvleder-problematikk - elektrisk vare- og personbiler fra Maxus kan du tilnærmet få på dagen, sier Bernhard Jahnsen.

Powered by Labrador CMS