Dette bildet er delt på Reddit , og stammer angivelig fra Inyokern Airport, like nord for Teslas hovedkvarter i California.

Nedprioriterer Tesla Semi

Lanseringen av Teslas lastebil er utsatt igjen. Andre ting er viktigere for Elon Musk & co.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Teslas lastebil skal angivelig være en «gamechanger» når det kommer til elektrisk varetransport. Opprinnelige skulle den vært lansert 28. september. Så ble den utsatt til slutten av oktober.

Nå er den utsatt igjen til 16. november.

Tesla-topp Elon Musk forteller sin favorittformidlingskanal Twitter at Tesla prioriterer å fjerne flaskehalser i produksjonen av personbilen Tesla 3 samt å øke batteriproduksjon som skal komme Puerto Rico og andre områder som er rammet av orkaner i det siste til gode.

 

Tesla har ikke gått ut med offisielle spesifikasjoner eller detaljer om trekkvognen, og er som vanlig svært hemmelighetsfulle. Det som er kjent er at drivkraften vil komme fra samme motor som Tesla 3, men da etter all sannsynlighet flere motorer i samspill.

Noe som blir spennende å følge med på er om Tesla Semi vil ha fornuftig lengde og nyttelast til å være en vinner på det europeiske markedet. I USA er lengdebegrensningene så godt som ikke-eksisterende, mens de er svært strenge i Europa.

Det er lite informasjon å få ut av den norske Tesla-organisasjonen om temaet.

- Vi har ikke noe mer informasjon om lastebilen som vi kan gå ut med nå. Jeg anbefaler dere å følge med på lanseringen, sier Teslas pressekontakt i Norge, Even Sandvold Roland i en epost til MT.

Slik har Tesla selv teaset lastebilen sin.
Powered by Labrador CMS