Danske Frank Jørgensen har 25 års erfaring fra logistikkbransjen og blir nå UPS' landssjef i de fem nordiske landene.

UPS’ nye Norden-sjef

Frank Jørgensen får ansvar for den amerikanske logistikk-giganten i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Danske Frank Jørgensen overtar etter José Maria Odriozola som landssjef i de nordiske landene. Odriozola blir driftssjef for UPS i den latinamerikanske regionen.

- UPS ser et stort potensiale for UPS i Norden. UPS investerer 2 milliarder dollar i sin europeiske infrastruktur innen 2019, og dette inkluderer store investeringer i Norden, sier Nando Cesarone, administrerende direktør for UPS i Europa.

- Frank Jørgensen har en enorm erfaring innenfor logistikksektoren i Norden som vil hjelpe våre kunder inn på nye og voksende markeder, legger han til.

Jørgensen har mer enn 25 års erfaring i logistikkbransjen.

- Jeg er glad for å bli en del av UPS og deres stolte historie. UPS har en ambisiøs vekststrategi for de nordiske landene, og jeg ser frem til å samarbeide med teamet for å levere den høye graden av service, som våre kunder forbinder med UPS, sier Jørgensen.

 UPS har lansert flere nye tjenester til kundene i Norden i 2016, inkludert UPS Access Point™ i Danmark, Finland, Norge og Sverige, som tilbyr praktiske muligheter for opphenting og innlevering av pakker hos lokale forretninger med utvidet åpningstid, for eksempel supermarkeder, kiosker og bensinstasjoner. UPS har dessuten forbedret leveringstiden for sin mest prisvennlige levering, UPS Standard.

Powered by Labrador CMS