Stormberg.no er folkets favoritt

Norske netthandelskunder har kåret Stormberg.no til sin favorittbutikk. Hele 55000 deltok i avstemmingen.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Posten og Bring står bak kåringen «Folkets nettfavoritt» som ble arrangert for første gang i fjor. Nettbutikken som fikk flest stemmer var Stormberg. På plassene bak fulgte nettbutikkene Get Inspired og Komplett på henholdsvis andre- og tredjeplass.

- Det er en grunn til at Stormberg konsekvent skriver Kunde med stor K. Det er fordi Kundene er de som driver oss videre. Er ikke Kunden fornøyd, så kan vi verken vise samfunnsansvar eller lykkes med vår visjon; å gjøre naturen tilgjengelig for alle. Det å få en pris som dette, er stort! Nesten større en fra en hvilken som helst fagjury, sier Hege Nilsen Ekberg som er markeds- og salgssjef for nettsatsingen i Stormberg i en kommentar til Netthandel.no.

Hun mottok prisen sammen med kollega Eirek Gullvåg på et frokostseminar i Oslo.

Noen stor fest hos Stormberg blir det neppe tid til. Selskapet har nettopp lansert en internasjonal nettbutikk, og skal sammen med Norges Blindeforbund gjøre nettbutikken enda bedre med fokus på universell utforming.

De 55.000 som stemte på sin favorittbutikk fordelte stemmene på 1300 ulike norske nettbutikker.

- Felles for de mest populære nettbutikkene i denne kåringen, er at de har en lojal kundemasse som de har mobilisert til å stemme dem frem gjennom blant annet nyhetsbrev og sosiale medier. Neste år håper vi at enda flere nettbutikker mobiliserer sine kunder til å stemme dem frem, sier Gunnar Henriksen som er konserndirektør for e-handel i Posten Norge i en pressemelding.

I tilsvarende kåring i fjor var det NetOnNet som vant, foran Komplett.no og Kondomeriet.no.

 

Powered by Labrador CMS