Det samlede arealet blir 55.700 kvadratmeter på DSVs nye bygg i Vestby.

Logistic Contractor bygger for DSV

Logistic Contractor har inngått en avtale med logistikk- og transportselskapet DSV om å oppføre kontorer, terminal og lager i Vestby sør for Oslo.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det samlede arealet blir 55.700 kvadratmeter fordelt på 32.000 kvadratmeter lager, 7000 kvadratmeter mesanin, 12.000 kvadratmeter terminal, 4000 kvadratmeter kontorer i tre plan og 700 kvadratmeter personalrom. Anlegget skal miljøsertifiseres i henhold til Breeam-Nor.

Breeam er en av de internasjonalt mest brukte miljøsertifiseringene for kommersielle bygninger. Logistic Contractor har tidligere oppført flere bygninger i samsvar med Breeam-kravene og har spesialister som sørger for å oppå ønsket nivå innen Breeam.

Sertifiseringen krever at man jobber aktivt med miljø og bærekraft gjennom hele byggeprosessen. Miljøkravene gjelder alt fra brakker, materialer og byggeavfall til hvordan det ferdige bygget påvirker omgivelsene.

- DSV-prosjektet blir vårt tredje prosjekt i Norge, og er med sin størrelse og høye standard en veldig god start på vår utvidede satsing i Norge, sier Sandu Nylmon, adm.dir. i Logistic Contractor Norge.

- Som for alle LCs prosjekter, er byggetiden kort. Vi skal overlevere 19.500 kvadratmeter lager i april neste år, og hele prosjektet skal være ferdig noen måneder senere: i juli 2020. Så nå skal det fokuseres mer på rekruttering.

Powered by Labrador CMS