DSV sparker Norden-sjefen

Per Olsen (bildet) må gå med umiddelbar virkning.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

DSV Roads nordensjef, Per Olsen, må gå fra stillingen etter fire år. Pelle Mårtensson overtok stilingen med fra 1. mai, skriver Transport & Logistik iDag/Transportnet.

Årsaken til den brå avgangen skal være dårlige resultater som kan knyttes til en rekke feilaktige beslutninger om organisasjonsforandringer.

- Det er opplysninger som jeg velger verken å bekrefte eller dementere. Det som ligger bak at valgte å gjøre denne forandringen hører egentlig ikke hjemme her, sier vd i DSV Roads Magnus Malmqvist til Transport & Logistik iDag/Transportnet.

- Vi gjør en forandring både i den stilingen og ledelsen, og håpe at det skal føre til en forbedring. Vi ønsker å utvikle bedriften mer enn tidligere, helt enkelt, sier Malmqvist.

Pelle Mårtensson som nå overtar har hatt en rekke ulike stillinger i DSV siden han begynte i selskapet i 1993, og er en godt kjent profil i bedriften. 

- Mitt oppdrag som ny nordenansvarlig er å ha ansvar for alle transporter i Norden. Nå skal vi sørge for å få utviklingen til å gå i riktig retning, sier Pelle Mårtensson.

Powered by Labrador CMS