DSV Road tar seg av transporten for Hörmann Norge.

Samarbeid om miljøvennlig transport

Hörmann og DSV Road har inngått et samarbeid om å sammen aktivt bidra til å redusere miljøbelastningen fra alle Hörmanns transporter.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I nyhetsmeldingen kan vi lese at avtalen innebærer en betydelig reduksjon av miljøbelastningen.

Ifølge meldingen bidrar transportsektoren til klimagassutslipp, støy, luftforurensning og forringelse av naturmangfold. Utbygging, drift og vedlikehold av dagens transportsystem bidrar også til tap og forringelse av leveområder for planter og dyr, heter det i meldingen, og vi kan lese videre:

- Siden transportmengden i Norge er i stadig vekst, ønsker vi som leverandør å gå foran som et godt eksempel for å redusere klimautslippene innen vår bransje. Derfor har Hörmann inngått samarbeid med DSV Road for å aktivt sammen bidra til å redusere miljøbelastningen fra alle Hörmanns transporter.

Som en global aktør innen transport og logistikk, er DSV i stand til å levere tjenester over hele verden på områdene Road, Air & Sea og Solutions.

Miljø-forpliktet

Som følge av å være en av de største ledende aktørene, er DSV forpliktet til å ta sin del av ansvaret for å redusere transportbransjens miljøbelastning.

- Dette samarbeidet passer godt inn i vår strategi om å redusere CO2-utslipp, og er et høyt prioritert fokusområde, både lokalt og globalt i vårt selskap. Vi er stolte av vårt samarbeid med Hörmann Norge, sier adm. direktør Rune Berg Stiansen i DSV Road.

Hörmann Norges fabrikker satser tungt på å kunne levere bærekraftige løsninger til sine kunder. Ifølge meldingen er de trygge på at klimanøytrale produkter ikke bare blir produsert, men også blir levert på en miljøvennlig måte takket være samarbeidet med DSV.

Fakta om Hörmann Norge

Hörmann Norge AS, som er en del av Hörmann-gruppen, er Europas ledende leverandør av dører og porter.

Siden oppstarten i 1935 har Hörmann produsert over 20 millioner porter og levert dem i hele verden. Selskapet har 36 spesialiserte fabrikker i Europa, Nord-Amerika og Asia hvor det arbeider mer enn 6000 medarbeidere for å utvikle og produsere porter, dører, karmer og portåpnere for bruk i privatboliger og næringsbygg. Selskapet er en familiebedrift og omsetter for over 1 milliard euro i året.

Fakta om DSV Road AS

DSV er en global aktør innen transport og logistikk, med tilstedeværelse i mer enn 80 land med om lag 55.000 ansatte på verdensbasis. Gjennom et internasjonalt nettverk er DSV i stand til å levere tjenester over hele verden, på områdene Road, Air & Sea og Warehousing. I tillegg bruker selskapet i større utstrekning togløsninger ved fremføring av gods. DSV er representert med en høy kompetanse på alle disse områdene i Norge, og besitter en sterk posisjon både lokalt og nasjonalt, i det norske markedet.

Powered by Labrador CMS