Norwegian Logistics-gründer Trond Iversen på nye eventyr.
Norwegian Logistics-gründer Trond Iversen på nye eventyr.

Trond Iversens nye eventyr

Mr. Norwegian Logistics, Trond Iversen, starter nye eventyr med Driv Invest AS.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter 10 års oppbygging av Norwegian, - sammen med fantastisk flotte medarbeidere, som han selv sier, sender Iversen stafettpinnen videre.

Fra 5 mill. omsetnings-kroner i 2007 overlater han et konsern med nærmere 100 mill. kroner i omsetning og 30 ansatte i Norden.

- Nå skal jeg tenke nye tanker og leke med nye byggeklosser. Mulighetene er mange og fremtiden veldig spennende, sier logistikkgründeren Trond Iversen.

- Driv Invest AS er et nysgjerrig lite selskap med store visjoner som kan ta av i mange retninger, sier Iversen og fortsetter:

Forsømt område  

- Analyser viser at logistikk er et forsømt område hos mange bedriftsledere, selv om logistikk representerer den største kostnaden etter lønninger, noe jeg kan bekrefte etter mange års erfaring. Outsoursing av logistikktjenestene øker stadig. Profesjonelle bedriftseiere nedover i Europa har innsett dette for lenge siden og der er det mye mer vanlig å sette bort tjenestene til profesjonelle aktører. Markedet i Norden har våknet og kommer nå for fullt, sier den daglige lederen i nye Driv Invest AS.

Nytenkning

Nettverk, ulike samarbeidsformer i verdikjeden, ny teknologi og nye måter å jobbe på vil forme den nye fremtiden, ifølge Iversen.

Driv Invest ønsker å gjøre en forskjell i dette markedet og tilføre merverdi for alle parter i samarbeidet. Med ambisiøse tanker og nye ideer vil vi etter hvert trenge investorer, partnere og ivrige medarbeidere. Har du solid kompetanse innen logistikk, er engasjert, nysgjerrig og rastløs og kunne tenke deg å være med å gjøre en forskjell i fremtiden så ta kontakt for en liten prat, oppfordrer Trond Iversen.

Konstituert ny leder

Rekruttering av ny leder er i gang, men Christian Narmo ble konstituert som administrerende direktør 8. januar.

Han har bakgrunn fra transportbransjen. Narmo har jobbet i Norwegian Logistics siden 2012 i flere ledende roller, sist som leder for selskapets prosjekt- og analyseavdeling.

- Vi setter stor pris på innsatsen Trond Iversen har lagt inn for å lede Norwegian Logistics i en årrekke, sier styreleder Eirik Bergh.

Han er trygg på at Christian Narmo med sin inngående kjennskap til selskapets virksomhet i både Norge og Sverige, vil sikre en stø kurs og fortsatt utvikling i tiden fremover.

Norwegian Logistics er inne i en omfattende utviklingsfase hvor det blant annet fokuseres på implementasjon av ny teknologi, samtidig som man øker aktiviteten overfor det svenske logistikkmarkedet.

Powered by Labrador CMS