Styrker samarbeidet

PostNord bruker DPDgroup til sine internasjonale pakkevolumer som sendes fra Danmark, Sverige, Norge og Finland til resten av Europa.

Publisert

DPDgroup, det største internasjonale pakkeleveringsnettverket i Europa, og PostNord Group styrker sitt strategiske partnerskap innen pakkelevering og har inngått en ny samarbeidsavtale for de neste fem årene, opplyser PostNord i en pressemelding.

«Det fornyede partnerskapet har som mål å videreutvikle en harmonisert tjeneste mellom Norden og resten av Europa for bedre å kunne møte forventningene til avsendere og mottakere med et komplett utvalg av løsninger for levering til bedrifter, hjemlevering og levering på utleveringssteder», heter det i pressemeldingen om samarbeidet.

46.000 lokasjoner

Begge parter tilbyr et tett pakkebutikknettverk med over 46.000 steder både i og utenfor Europa som gir kundene unike leverings- og returløsninger i 27 land.

- DPDgroup og PostNord har vært partnere lenge, og jeg er svært glad for at vi har forlenget avtalen oss imellom. For PostNord er det avgjørende å fortsette å utvide vår internasjonale virksomhet, og avtalen med DPDgroup bidrar til det, sier Peter Kjaer Jensen, Deputy CEO i PostNord Group.

PostNord bruker DPDgroup til sine internasjonale pakkevolumer som sendes fra Danmark, Sverige, Norge og Finland til resten av Europa, og DPDgroup bruker PostNord til forsendelser fra sitt europeiske nettverk til Norden.

Siden 2002

Partnerskapet ble innledet i 2002 og har vokst stabilt de siste 20 årene. I dag er det basert på et robust samarbeid som knytter begge pakkenettverk tett sammen og gir 1–2 dagers ledetid til og fra større byer i Europa.

- Vi har et langvarig og vellykket partnerskap. Vi ser med entusiasme på å utvikle vår virksomhet og vårt samarbeid med PostNord ytterligere. Vårt partnerskap tilbyr DPDgroups kunder en strømlinjeformet forbindelse til 25 millioner kunder i Norden og tilgang til 6800 lokale pakkebutikker, sier Boris Winkelmann, Executive Vice President i GeoPost/DPDgroup.