Norske Unloc inngår samarbeid med svenske Parakey, her representert ved CEO-ene Jonas Arvidsson (til venstre, Parakey) og Kris Riise fra Unloc.
Norske Unloc inngår samarbeid med svenske Parakey, her representert ved CEO-ene Jonas Arvidsson (til venstre, Parakey) og Kris Riise fra Unloc.

Inngår nordisk nøkkelsamarbeid

Norske Unloc og svenske Parakey går sammen for å åpne dører internasjonalt.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det norske teknologiselskapet Unloc og Nordens største leverandør av digitale adgangssystemer Parakey inngått et samarbeid. Målet er å forenkle menneskers hverdag ved å tilby eksisterende og nye kunder enda flere valgmuligheter til hvilke systemer de ønsker å bruke og at Unloc kan brukes til å åpne Parakey sine låser, opplyser Unloc i en pressemelding.

Unloc er et norsk teknologiselskap i rask vekst, som tilbyr digitale nøkkelløsninger, og har så langt åpnet mer enn 2 millioner dører siden oppstarten i 2017.

Som følge av samarbeidet med Parakey, legges Parakeys fysiske produkter til på listen over enheter som kan åpnes med Unloc sin mobilapp.

- Etter å ha hatt en dialog med Unloc i flere år, har vi nå konkrete forespørsler fra kundene om å bruke Parakeys markedsledende lås Parakey PDL med Unloc sin app. Vi tar det som en selvfølge at kundene våre skal kunne velge hvilke systemer, apper og digitale låser de ønsker å bruke. Som kolleger i bransjen har vi derfor valgt å inngå et samarbeid for å hjelpe hverandre med å drive digitalisering av eiendommer med digital adgang, sier Parakeys CEO og Co-Founder Jonas Arvidsson.

Utviklingsarbeidet begynte i løpet av sommeren og vil fortsette med høy intensitet i løpet av høsten, slik at funksjonaliteten kan tas i bruk allerede før årsskiftet.

- Vi er stolte over at Unloc allerede er velkjent i Norge. Nå ser vi at det samme kan skje veldig raskt i Sverige, og da er det fantastisk å ha Nordens største leverandør av digital adgang som en av våre samarbeidspartnere, sier Kris Riise, Founder CEO i Unloc.

Powered by Labrador CMS