Norske Unloc inngår samarbeid med svenske Parakey, her representert ved CEO-ene Jonas Arvidsson (til venstre, Parakey) og Kris Riise fra Unloc.
Norske Unloc inngår samarbeid med svenske Parakey, her representert ved CEO-ene Jonas Arvidsson (til venstre, Parakey) og Kris Riise fra Unloc.

Inngår nordisk nøkkelsamarbeid

Norske Unloc og svenske Parakey går sammen for å åpne dører internasjonalt.

Publisert

Det norske teknologiselskapet Unloc og Nordens største leverandør av digitale adgangssystemer Parakey inngått et samarbeid. Målet er å forenkle menneskers hverdag ved å tilby eksisterende og nye kunder enda flere valgmuligheter til hvilke systemer de ønsker å bruke og at Unloc kan brukes til å åpne Parakey sine låser, opplyser Unloc i en pressemelding.

Unloc er et norsk teknologiselskap i rask vekst, som tilbyr digitale nøkkelløsninger, og har så langt åpnet mer enn 2 millioner dører siden oppstarten i 2017.

Som følge av samarbeidet med Parakey, legges Parakeys fysiske produkter til på listen over enheter som kan åpnes med Unloc sin mobilapp.

- Etter å ha hatt en dialog med Unloc i flere år, har vi nå konkrete forespørsler fra kundene om å bruke Parakeys markedsledende lås Parakey PDL med Unloc sin app. Vi tar det som en selvfølge at kundene våre skal kunne velge hvilke systemer, apper og digitale låser de ønsker å bruke. Som kolleger i bransjen har vi derfor valgt å inngå et samarbeid for å hjelpe hverandre med å drive digitalisering av eiendommer med digital adgang, sier Parakeys CEO og Co-Founder Jonas Arvidsson.

Utviklingsarbeidet begynte i løpet av sommeren og vil fortsette med høy intensitet i løpet av høsten, slik at funksjonaliteten kan tas i bruk allerede før årsskiftet.

- Vi er stolte over at Unloc allerede er velkjent i Norge. Nå ser vi at det samme kan skje veldig raskt i Sverige, og da er det fantastisk å ha Nordens største leverandør av digital adgang som en av våre samarbeidspartnere, sier Kris Riise, Founder CEO i Unloc.

Powered by Labrador CMS