Storavtale for Unloc

Boligforvalteren BBL Pivotal med 340.000 boliger i porteføljen, samarbeider med Unloc, som leverer digitale nøkkelsystemer. Samtidig etablerer Unloc seg i nye markeder og henter nøkkelpersoner.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden 2017 har det norske oppstartselskapet Unloc utviklet og levert en løsning for digitale nøkler. Programvare knytter sammen alle de ulike maskinvareaktørene i låsbransjen. Unloc gjør at forbrukeren kun trenger å forholde seg til én nøkkel-app som passer alle låser, både innen bolig, næring og industribygg.

Nå har selskapet inngått en avtale med BBL Pivotal, som forvalter 340.000 boliger og har til sammen 634.000 medlemmer. BBL Pivotal blir nå samarbeidspartner og distributør av Unloc.

Daglig leder Kris Riise er svært fornøyd med den nye avtalen, som gir 634.000 personer tilgang til Unloc-systemet.

– Vår visjon er å åpne dører for alle, overalt. Vi ønsker å gi folk muligheten til å dele digitale nøkler med et familiemedlem, vaskehjelpen og Kolonial-sjåføren, like enkelt som å sende en tekstmelding. Det siste halvåret fremhever også viktigheten av å utarbeide løsninger som unngår unødvendig fysisk kontakt og potensiell smittefare. Samarbeidet med BBL Pivotal er utrolig spennende og ikke minst en strategisk viktig milepæl for oss, fordi det lar oss forenkle hverdagen til logistikkbransjen i mye større skala enn tidligere, sier gründer og daglig leder i Unloc, Kris Riise.

Fremtidsrettet

Samarbeidet gjør at BBL Pivotal kan tilby en ny tjeneste til alle sine borettslag og beboere, samtidig som de forsterker sitt fokus på innovasjon i en eiendomsbransje i stadig endring. Den nye løsningen vil gi 634.000 medlemmer hos BBL Pivotal muligheten til å åpne dører med mobiltelefonen – og også gi tilgang til for eksempel pakkebud, vaskehjelp eller for den del naboen som vil låne en kopp sukker.

NØKKELMANN: Marcus Hjelleset.
NØKKELKVINNE: Fanny Ehrmann.

– For oss i BBL Pivotal er samarbeidet med Unloc et bevis på at vi strekker oss langt for å være ledende leverandør av innovative boligløsninger som gir reelle verdier for medlemmene våre. Unloc sin teknologi blir også i stadig større grad etterspurt av kundene våre og vårt fokus har alltid vært å tilby tidsriktige innretninger som gjør hverdagen lettere og ikke bare åpner dører, men nye muligheter for dem. Med inngåelse av denne avtalen støtter vi opp om denne visjonen samtidig som vi retter oss mot fremtiden, sier Trond Ove Breivik, administrerende direktør i BBL Pivotal.

Ansetter nøkkelpersoner

Unloc har vært på det norske markedet siden 2017, og har hele veiens satset på å hente dyktige folk for å utvikle seg videre og vokse. Nylig har de hentet Marcus Hjelleset fra Google som skal hjelpe Unloc med å optimalisere all vekst.

Han tiltrer rollen som Interim Head of Growth mens tidligere Facebooker, Anna Hartz Munthe-Kaas er i mammapermisjon. I Google var Hjelleset ansvarlig for digital strategi og internasjonal skalering for Fortune 500-selskaper og vekstselskaper som Spotify.

Fanny Ehrmann har erfaring fra Goldman Sachs og skal hjelpe Unloc med å kartlegge muligheter for vekst inn i nye markeder, som Strategy & Operations Manager.

– Vi har et vanvittig kompetent vekst-team nå, med ekspertise fra noen av verdens beste selskaper som Facebook, Google, Airbnb og Goldman Sachs. Vi har en utrolig spennende periode foran oss, sier Riise.

I tråd med de internasjonale ambisjonene etablerer Unloc nå et datterselskap i Benelux. Selskapet er dermed aktiv i Norge, Sverige, Danmark og Benelux.

Powered by Labrador CMS