DHL Global Forwarding er tildelt kvalitetsmerket AEO (Authorized Economic Operator) det norske Tollvesenet.

DHL ble AEO

Det norske Tollvesenet har gitt DHL Global Forwarding, luft- og sjøfraktspesialisten innenfor Deutsche Post DHL Group, kvalitetsmerket AEO (Authorized Economic Operator), for sine logistikktjenester i Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med dette kvalitetsmerket får DHL en rekke fordeler, blant annet raskere behandling av forsendelser gjennom tollen. Norge er det 44. landet i verden hvor DHL har fått denne sertifiseringen.

- AEO-akkrediteringen er ikke bare et godt kompliment til vårt arbeid, men det er også et meget godt argument for våre kunder når de velger fraktleverandør. Sertifiseringen gir raskere og sikrere tollprosedyrer som er verdifullt for våre kunder. Dermed vi kan tilby enda bedre tjenester, sier Jørn Bergan Undseth, Head of Customs, DHL Global Forwarding Norway.

AEO-akkrediteringen er en del av handelsprogrammet til Verdens tollorganisasjon som har som mål å anerkjenne tollmeglere og frakt- og lastleverandører for pålitelige tjenester. For å få kvalitetsmerket må selskapene verifisere regnskap, tjenesteprosedyrer og sikkerhetsstandarder, samt at man kan vise til betalingsevne. Basert på statusen får innehaverne av AEO-sertifiseringen visse fordeler. Kriteriene som har blitt observert gjennom søknadsprosessen, trenger ingen ny gjennomgang, og effektiviserer dermed tollprosessen for hver forsendelse.

DHL Global Forwarding Norway gjennomgikk en omfattende vurdering og dokumenterte prosesser gjennom hele forretningsenheten. - Vi støtter EUs initiativ, og setter pris på klassifiseringen som et pålitelig og revidert selskap fra troverdige industrispillere, sier Sandra Fischer, Global Head of Customs, DHL Global Forwarding.

Powered by Labrador CMS