Øker prisene nesten ni prosent i Norge

Setter opp prisene med 8,9 prosent fra 1. januar. 

Publisert Sist oppdatert

- Den globale makroøkonomiske situasjonen har samlet sett begynt å stabilisere seg selv om det fortsatt er usikkerhet. I disse turbulente tider leverer vi stabile og pålitelige tjenester til alle våre kunder globalt, sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express Norge. 

- Med den årlige prisjusteringen kan vi fortsette å investere i forbedrede løsninger, øke fleksibiliteten på tvers av nettverket vårt og fokusere på vårt ansvar overfor miljøet for å levere robuste og bærekraftige logistikkløsninger, legger han til.

DHL Express har kunngjort prisjusteringer som trer i kraft 1. januar 2024. Den gjennomsnittlige økningen i Norge vil være 8,9 %. En rekke tjenester og tillegg vil også bli justert. 

Prisene justeres av DHL Express på årsbasis og tar hensyn til inflasjon og valutadynamikk, samt administrative kostnader knyttet til regulatoriske tiltak og sikkerhetstiltak, opplyser selskapet i en pressemelding. Nasjonale og internasjonale myndigheter oppdaterer regelmessig disse tiltakene i de mer enn 220 land og territorier som DHL Express betjener. Avhengig av lokale forhold, vil prisjusteringene variere fra land til land.

Powered by Labrador CMS