Logistiker til etterfølgelse

Irfan Afram (29) er en inspirator til etterfølgelse på hvilke mennesker logistikk-Norge trenger.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under banketten på Transport & Logistikk 2015 ble han tildelt prisen Unge talenter.

Det var første gang NHO Logistikk og Transport (NHOLT) delte ut denne utmerkelsen, med det formål å inspirere og rekruttere, samt synliggjøre hvilke muligheter bransjen tilbyr.

Tar ansvar

Prisen er også en påskjønnelse til unge mennesker som gjør seg bemerket på sin respektive arbeidsplass.

Årets vinner, Irfan Afram fra DHL Express avd. Trondheim, karakteriseres av sin leder som lojal, ansvarsfull og særdeles læringsvillig. Ifølge juryen har kandidaten fra første dag utvist en utrolig evne til å jobbe målrettet, både på egne vegne og sin arbeidsplass.

- Kandidaten griper de muligheter som blir gitt og bestreber et stadig bedre resultat. Da kandidaten kom til bedriften, var det uten norskkunnskaper. Det at kandidaten hver dag etter jobb dro rett på norskopplæring, understreker kandidatens motivasjon og viljestyrke. Siden starten i 2013 har kandidaten gjennom iherdig innsats blitt belønnet med stadig økende ansvar. Han ble også utvalgt til å delta i bedriftens interne lederutdanning. Kandidaten har forbedret terminalens resultater, både økonomisk og i dens virke, heter det i jury-begrunnelsen.

Gjensidig respekt

Irfan kom til Norge for ca. tre år siden, uten høyere utdannelse innen logistikk.

– Men før jeg kom til Norge jobbet jeg med logistikk i Dubai og i hjemlandet mitt, Pakistan, sier han og forteller at yrkesvalget falt raskt på logistikk.

Han roser arbeidsgiverens kultur med å respektere og sette de ansatte først, med grunnpilaren ”Motivated People”.

– Dette er en stor motivasjon i hverdagen. Det er liten avstand mellom leder og ansatt, sier Irfan som har følgende oppfordring til bedriftsledere om hvordan man skal få fram nye talenter:

- Positive, utviklende tilbakemeldinger og verdsettelse er oksygen for en medarbeider. Fjerner du noe av dette sitter du igjen med en ansatt uten motivasjon i arbeidsdagen.

 

 

 

Powered by Labrador CMS