DHL Express forbedrer servicen til Lofoten og Vesterålen.
DHL Express forbedrer servicen til Lofoten og Vesterålen.

DHL styrker servicen i nord

DHL Express har styrket godsleveransen til Lofoten og Vesterålen med daglige flygninger.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dermed kan den globale logistikkgiganten tilby godslevering dagen etter ankomst til Norge, og eksportsendinger ut av landet allerede samme dag som de hentes opp.

I mer enn 30 år har DHL Express hatt godsleveranser til Lofoten og Vesterålen via Bodø og/eller Evenes.

– Nå er tilbudet kraftig forbedret med mer gunstige ankomstider til viktige destinasjoner, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Til Lofoten

Til Lofoten har DHL Express nå startet daglige flygninger til Leknes. Godset går med SAS, deretter med Widerøe via Bodø og ut til Leknes. DHL Express sin samarbeidspartner i Bodø, Svenn’s Transport, fortsetter distribusjonen, men leverer nå direkte ut fra Leknes.

Til Vesterålen

Til Vesterålen flys godset med Widerøe til Skage/Stokmarknes, hvilket forbedrer servicen markant til hele området, inkludert Sortland, Myre og Andenes. DHL Express har inngått samarbeid med Widerøe Ground Handling som har overtatt distribusjonen ut fra Evenes, både til Vesterålen og til Harstad og Narvik/Ofoten.

- DHL Express er den klare markedslederen for internasjonal ekspress-service i Norge, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express.

Global aktivitet

- Vi leverer til/fra hele verden på 1-3 døgn, og om du driver din virksomhet i Lofoten, ved Sognefjorden eller i Oslo sentrum, leverer vi dine sendinger i Paris i morgen, eller i New York eller Hong Kong om to dager. Dør-til-dør-leveranser, hurtighet, presisjon og sikker fremføring er vår service til markedene over hele verden. Vi tar ut avstandsulemper for næringslivet i hele Norge, sier Aarbog.

- For oss er dette en spennende utfordring, sier Siw Selnes i Widerøe Ground Handling.

- Vi er ikke ukjente med å samarbeide med DHL Express da vi har gjort det i Kirkenes i noen år. Vesterålen byr imidlertid på utfordringer når det gjelder avstander, men vi har godt kvalifiserte medarbeidere som vil gjøre sitt ytterste for å serve ut fra Evenes og Stokmarknes. Dessuten vil dette bidra til å styrke Widerøe Ground Handling sine operasjoner ved de to flyplassene, sier Selnes.

Også Svenn Toftesund i Svenn’s Transport er fornøyd med endringene.

- Servicen har vært tilfredsstillende hittil også, men dette er et nytt og solid steg opp, og servicegraden vil bli enda bedre for både næringsdrivende og private i hele Lofoten, sier Toftesund.

Powered by Labrador CMS