DHL har stått for logistikken i forbindelse med innspillinger av James Bond-filmer siden 2005. Den nyeste filmen «No Time To Die» har kinopremiere 2. april 2020. Den er filmet i Norge, Italia (bildet), Jamaica og naturligvis Storbritannia.

DHL hjalp James Bond rundt i Norge og andre land

Agent 007 er igjen på farten.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden «Casino Royale» i 2006 har DHLs logistikkeksperter stått for transport- og logistikkløsninger relatert til produksjonen av 007-filmene.

For «No Time To Die», som har kinopremiere 2. april 2020, fraktet DHL alt utstyr rundt kloden via fly-, sjø- og veifrakt.

- Tid og presisjon er avgjørende for slike storslagne produksjoner. Takket være vårt internasjonale nettverk og de velfungerende prosessene som utføres av våre respektive team, er DHL posisjonert til å oppfylle disse kravene. Vi er stolte over for femte gang å ha støttet den berømte agenten på hans oppdrag for å redde verden, sier adm. direktør i Deutsche Post DHL Group, Frank Appel.

Norge, Jamaica, Italia og Storbritannia

Som den offisielle logistikkpartneren sørget DHL for at filmsettene alltid hadde riktig utstyr tilgjengelig til rett tid og sted. Filmutstyret ble flyttet mellom steder i Norge, Jamaica, Italia og over hele Storbritannia.

- Vi er en «one-stop-shop» for alt et filmprosjekt trenger, enten det er på vei, fly eller sjø. Vi er alltid fokusert på å holde produksjonen i gang. For hastesendinger bruker vi vårt ekspressnettverk. For å holde tritt med de strenge og stadig skiftende internasjonale forskriftene for frakt, må vi holde oss i front og virkelig bruke vår logistikkekspertise. Dette har vært en fin mulighet til atter en gang å vise hva vi kan levere, sier John Meller, prosjektleder hos DHL.

Powered by Labrador CMS