(F.v.) Linda Bengtsson, Marketing Communications Manager, Liv Marit Stern, Head of HR og Kjersti Laumann, HR Business Partner mottok utmerkelsen på vegne av DHL Express (Norway).

DHL Express på topp 4

DHL Express er kåret til Norges 4. beste arbeidsplass.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For 16. år på rad har Great Place to Work™ kåret Norges beste arbeidsplasser. Virksomhetene på toppen kjennetegnes av at medarbeidere føler seg sett og hørt, har sterk fellesskapsfølelse og føler stolthet for arbeidet de gjør.

- Med stolthet og glede

Adm. direktør Terje Aarbog sier følgende om utnevnelsen som kom 19. mars:

- At vi fortsatt holder oss høyt i toppen blant Norges beste arbeidsplasser, gir virkelig en følelse av stolthet og glede hos alle medarbeidere i DHL Express. Vi har nok et år fått bekreftelse på at det vi gjør sammen i DHL Express Norge – «As One» – fungerer og gir resultater!», sier Aarbog.

DHL Express sin globale FOCUS-strategi bygger på de fire pilarene; motiverte medarbeidere, høy servicekvalitet, lojale kunder og et profitabelt nettverk. En enkel og effektiv strategi som gir selskapet helhet og samhold «As One».

Adm. direktør Terje Aarbog i DHL Express er stolt av å representere toppen blant Norges beste arbeidsplasser. Foto: Per Dagfinn Wolden

– Den viktigste kapitalen 

- Hos DHL Express er våre medarbeidere den viktigste kapitalen vi har. Det er de som på mange måter differensierer oss i markedet. Med motiverte medarbeidere klarer vi å skape bransjens beste kvalitet på våre tjenester, noe som gir oss lojale kunder. Vi har jobbet systematisk med dette over flere år, og ser tydelig sammenhengen i at motiverte og engasjerte medarbeidere over tid utvikler gode økonomiske resultater for selskapet. Vi ser viktigheten av å investere i våre ansatte, og jobber kontinuerlig med forbedringer. Det er derfor gledelig å se at våre interne resultater, både i egen medarbeiderundersøkelse, og også i Great Place to Work’s undersøkelse, har gått videre oppover på flere punkter i år, forteller DHL Express-sjefen.

Powered by Labrador CMS