DHL med egne fly til seks norske byer

Har økt over 20 prosent i Norge hittil i år, og flyr nå til seks norske byer med egne fly.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Det er svært spennende tider for oss som jobber med transport og logistikk. Etter finanskrisen i 2008 var det noen tøffe år, men til tross for dette har vi hatt solid vekst de siste årene, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express Norge.

Som et resultat av økt etterspørsel setter DHL Express nå inn direktefly til landets største byer. Fra 28. oktober vil selskapet operere med egne fly til Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim, i tillegg til Oslo.  

På ruten Trondheim – Oslo, der DHL har brukt andre flyaktører tidligere, settes det opp et nytt fly i DHL-regi. I tillegg vil det gå et nytt fly fra København til Kristiansand og videre til Ålesund, og i tillegg vil ruten til Stavanger fra og med 28. oktober gå videre til Bergen.

Selskapet har merket sterk etterspørsel både på import- og eksportfronten. Hittil i år har veksten vært på over 20 prosent, opplyser selskapet i en pressemelding.

Spesielt har økt aktivitet på Vestlandet, der olje og shipping er viktige kundegrupper, bidratt til veksten. Også leveringer til privatmarkedet og internetthandel bidrar til veksten.

- Vestlandet er virkelig det nye «vekstlandet». Med egne fly kan vi tilby våre mange kunder langs vestlandskysten bedre kapasitet og regularitet. Gjennom enklere og raskere tilgang til de internasjonale markedene bidrar vi også til å styrke konkurranseevnen til norsk næringsliv, avslutter Aarbog.

DHL Express er et globalt selskap med tilstedeværelse i over 220 land og territorier.

Powered by Labrador CMS