Descartes løsninger brukes til planlegging, sporing og overvåking av leveranser.

Descartes eventyrlige vekst

Descartes er godt rustet til å møte etterspørselen til transport- og tollhåndteringsløsninger.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med nye løsninger innen ruteplanlegging, transportoptimalisering og tollhåndtering fortsetter selskapets eventyrlige vekst, og nyansettelsene i Norden bare fortsetter.

Descartes fikk ikke bare nye kunder i 2019, men også flere ansatte. Med et titalls nye medarbeidere, står selskapet rustet til å møte etterspørselen til transport- og tollhåndteringsløsninger som finnes på markedet. Selskapet regner med å fortsette rekrutteringen også i 2020.

I samme takt som behovet for software-løsninger av høy kvalitet øker på markedet innen leveransekjeden, fortsetter Descartes å vokse.

I løpet av det siste året har selskapet ansatt et titalls personer til den nordiske virksomheten, fordelt på kontorene i Malmø, Gøteborg og Tønsberg.

Organisasjonen Descartes er klar for å møte de nordiske kundenes behov for løsninger av høy kvalitet innen ruteplanlegging, transportoptimalisering og tollhåndtering, ifølge selskapets salgssjef i Norden, Lars Persson. 

Han forteller følgende:

Ifølge salgssjef i Norden, Lars Persson, er Descartes godt rustet for å møte kravene innen ruteplanlegging, transportoptimalisering og tollhåndtering.

– Vi befinner oss i en fremtidsrettet bransje der teknologien kommer til å spille en stor rolle, først og fremst innen forbedret teknologi som gir bærekraftig, lønnsom og mer effektiv transport. Etterspørselen som finnes for våre produkter krever at vi styrker organisasjonen vår, og jeg er overbevist om at de nye medarbeiderne våre vil bidra til at veksten kommer til å fortsette inn i neste år, sier Persson i en pressemelding.

Dette innebærer også spennende utfordringer for den nye HR-sjefen for den nordiske virksomheten, Anna Ekvall, og som nå intensiverer arbeidet med å finne nye medarbeidere til selskapet.

– Vi ser at behovet for våre løsninger øker for hver dag som går og at etterspørselen fra bransjen for software-løsninger vokser. Dessuten konkurrerer vi hele tiden med andre IT-tunge bedrifter om morgendagens stjerner, så det er selvfølgelig gledelig når vi nå har fått inn nye medarbeidere i organisasjonen, og at vi har en ambisjon om å bli enda flere fremover, sier Anna Ekvall. 

HR-sjef Anna Ekvall intensiverer arbeidet med å finne nye medarbeidere til Descartes.

Viktig for verdikjeden

Descartes hjelper kunder over hele verden gjennom løsninger som gir dem tilgang til de beslutningsstøtte - innen strategisk ruteplanlegging, transportoptimalisering og tollhåndtering - som kreves for full visibilitet og automatisering gjennom forsyningskjeden.

Descartes løsninger brukes til planlegging, sporing og overvåking av leveranser, men også for styring og oppfølging av transportavtaler, servicekvalitet og transportfakturaer.

Descartes løsninger gir tilgang til globale handelsdata for å raskt og enkelt lage og sende import- og eksportmeldinger og for å sikre at de overholder kravene og sanksjonene som pålegges av ulike stater og myndigheter. Descartes hovedkontor ligger i Waterloo, Canada og det nordiske hovedkvarteret i Malmö.

Powered by Labrador CMS