Stark Group eier Stark i Danmark og Finland, Neumann Bygg i Norge og Beijer Byggmaterial i Sverige.

Valgte ruteplanlegging i skyen

Nytt ruteplanleggingsverktøy fra Descartes skal gi kundene til Neumann bygg bedre service og mer detaljert informasjon.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Neumann bygg er den del av Stark Group, og er blant Norges største byggevaredistributører. De har nå valgt å implementere Descartes’ ruteplanlegging i den norske virksomheten med 12 varehus.

 – Vi jobber kontinuerlig for å minimere kundenes ventetid og hjelpe dem med å oppnå en mer effektiv arbeidsdag. Derfor fokuserer vi på alltid å ha de riktig materiale på lager og å kunne levere raskt til hele markedet. Med Descartes løsning vil vi kunne gi våre kunder bedre service og mer detaljert informasjon om leveransene sine. Samtidig vil vi kunne følge opp vår egen virksomhet, sier Per Rimkjær, Project & Transport Manager hos Stark Group i en pressemelding.

Med Descartes ruteplanlegging ønsker Neumann Bygg å optimalisere bruken av sine distributørers biler, samtidig som kundene skal få mer nøyaktige leveringstider. Man kan også følge leveransen i sanntid og umiddelbart informere kunden om det skulle oppstå forsinkelser på veien. I tillegg får man verktøy for systematisk oppfølging.

Den skybaserte løsningen kan enkelt brukes av ulike distributører uten behov for spesialutstyr. Hver sjåfør laster bare ned en app til telefonen sin. Leveransen kan dermed også signeres og bekreftes av kunden direkte på stedet.

– Vi valgte Descartes fordi det er en skybasert løsning med stor funksjonalitet. Det er enkelt for våre sjåfører å bruke og vil gi oss muligheten til å forbedre informasjonen til våre kunder. Descartes løsning gjør det lettere for oss å jobbe med et nettverk av ulike transportselskaper, fortsetter Per Rimkjær.

Powered by Labrador CMS