Logistikksjef Ole Iver Mæhlum ser fram til enklere tollhåndtering med den nye skyløsningen fra Descartes.
Logistikksjef Ole Iver Mæhlum ser fram til enklere tollhåndtering med den nye skyløsningen fra Descartes.

Forenkler tollhåndtering i skyen

Jackon AS velger ny tolløsning i skyen fra Descartes.

Publisert

En sentral oppgave for Jackon er å sørge for at deres kunder får levert sine varer der de ønsker det når de ønsker det. Som en del i å oppnå dette har Jackon oppgradert til en skybasert tolløsning fra Descartes.

Med implementering av den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport), vil Jackon forenkle og effektivisere håndtering av deklarasjoner og annen viktig dokumentasjon for internasjonal transportbehandling, skriver Descartes i en pressemelding.

- Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner. Vi kan skape raskere og sikrere dokumenter som er nødvendig for vår tollhåndtering, sier Ole Iver Mæhlum, Logistikksjef Skandinavia i Jackon AS. 

Jackon gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad, og er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter og emballasje til byggebransjen og annen industri. Jackon har i alt 21 fabrikker i seks land i Europa - 18 av fabrikkene ligger i Norden.

- Vi er stolte over at Jackon AS har valgt vår løsning, og vi er glade for å også bidra med erfaring inom tollhåndtering for å hjelpe Jackon AS å nå sine mål, sier Lars Persson, salgsdirektør for Norden i Descartes Systems Group.

Powered by Labrador CMS