Logistikksjef Ole Iver Mæhlum ser fram til enklere tollhåndtering med den nye skyløsningen fra Descartes.

Forenkler tollhåndtering i skyen

Jackon AS velger ny tolløsning i skyen fra Descartes.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En sentral oppgave for Jackon er å sørge for at deres kunder får levert sine varer der de ønsker det når de ønsker det. Som en del i å oppnå dette har Jackon oppgradert til en skybasert tolløsning fra Descartes.

Med implementering av den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport), vil Jackon forenkle og effektivisere håndtering av deklarasjoner og annen viktig dokumentasjon for internasjonal transportbehandling, skriver Descartes i en pressemelding.

- Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner. Vi kan skape raskere og sikrere dokumenter som er nødvendig for vår tollhåndtering, sier Ole Iver Mæhlum, Logistikksjef Skandinavia i Jackon AS. 

Jackon gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad, og er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter og emballasje til byggebransjen og annen industri. Jackon har i alt 21 fabrikker i seks land i Europa - 18 av fabrikkene ligger i Norden.

- Vi er stolte over at Jackon AS har valgt vår løsning, og vi er glade for å også bidra med erfaring inom tollhåndtering for å hjelpe Jackon AS å nå sine mål, sier Lars Persson, salgsdirektør for Norden i Descartes Systems Group.

Powered by Labrador CMS