DB Schenker i Shenyang

Under navnet Schenker Jinbei Logistics (Shenyang) Co Ltd planlegger logistikkgiganten logistikk-navi Shenyang.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et join venture med Shenyang Jinbei Automotive Company Ltd skal det bygges det som betraktes som et State-of-the-art-anlegg for logistikktjenester. Logistikk-huben på 45.000 m2 skal ligge i Tiexi-distriktet i Shenyang.

Planene ble lansert under en seremoni i Shenyang, nordøstlige Kina, den 25. november.

Hele logistikk-spekteret

Den nye logistikk-huben omfatter hele spekteret av logistikktjenester, tilpasset løsninger innen supply chain management, plukke og pakke, just in time, lagerstyring, kvalitetskontroll, cross docking, samt videredistribusjon.

Starten på joint venture-operasjonene er planlagt i begynnelsen av 2015, og hvor et nytt logistikksenter skal stå ferdig i begynnelsen av 2016.

Tyngdepunkt

Shenyang er et tyngdepunkt for utenlandske og innenlandske investeringer i Kina og en av de største klynger av den kinesiske bilindustrien. DB Schenker åpnet sitt kontor i Shenyang i 2003 og har vokst jevnt siden den gang. – Etableringen av dette joint venture er en viktig milepæl for oss og et viktig skritt mot målet om å bli Kinas ledende logistikkleverandør, sier Mr. Jochen Thewes, regiondirektør APAC, Schenker AG.

Powered by Labrador CMS