Bestilte 600 DAF-lastebiler

Det ungarske transportselskapet Waberer’s har over 3000 trekkvogner, og kjøper nå inn ytterligere 600 fra DAF.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi har valgt DAF takket være kjøretøyets pålitelighet, høye kvalitet, lave service- og reparasjonskostnader samt romslige og komfortable hytter, noe som er svært verdifullt på langtransporter, sier György Waberer, CEO i selskapet, og legger til at den høye bruktverdien på DAF-kjøretøy også spiller inn.

Gjennom ordren passerer Waberer’s 2000 innkjøpte DAF-trekkvogner.

Bestillingen består av 150 DAF CF for mellomlange transporter og 450 DAF XF til langtransport. En tredjedel er med den siste Euro 6-motoren. Bilene vil bli levert første halvår 2014.

- For å lykkes på det internasjonale markedet må vi tilby kundene den høyeste påliteligheten til gunstige priser. For å sikre så økonomisk drift som mulig, er gjennomsnittlig aldre på flåten vår kun to år. En ny og moderne flåte er nøkkelen til videre vekst i Vest-Europa. Vi forventer en vekst på tosifret antall prosent i år, sier Waberer.

DAF er naturligvis svært fornøyd med bestillingen.

- At en av Europas ledende og mest profesjonelle transportører velger DAF, er en stor anerkjennelse for vårt selskap og våre forhandlere, sier Ron Ronson, styremedlem hos DAF.

DAF-bestillingen er den andre Waberer’s gjør på kort tid. Tidligere i høst ble det inngått en avtale om kjøp av 650 Volvo FH trekkvogner.

Waberer’s er det ledende logistikkselskapet i Sentral- og Øst-Europa, og en av Europas største veitransportselskap. Flåten på 3000 trekkvogner utfører årlig 1,2 millioner fraktbestillinger i Europa. Selskapet har 4200 ansatte og hadde i 2012 en omsetning på i overkant av tre milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS