Etablerer ny norsk DAF-importør

DAF Trucks N.V. har utnevnt Nordic Truckcenter AS til ny norsk DAF-importør og forhandler i Oslo.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette gjøres av DAF for å styrke posisjonen i det norske markedet. Den nye forhandleren har vært på plass siden 1. januar 2017 opplyses det i en pressemelding. 

Nytt selskap

Nordic Truckcenter AS er et nyetablert norsk selskap, og er en del av samme gruppe som er DAF-forhandlere i Sverige og Finland. I oppstarten ledes selskapet av salgsdirektør Johannes Winberg. 1. april tiltrer Mattias Nilsson som adm. direktør i selskapet.

- Våre norske kunder vil ha fordel av vår brede erfaring innen lastebilbransjen når det gjelder salg og service, sier Winberg.

Hovedkontoret ligger i Oslo, på samme adresse som DAF-serviceforhandler Team Verksted.

- Vi vil arbeide tett med de eksisterende DAF-serviceforhandlerne i Bergen, Trondheim, Kristiansand, Porsgrunn og Stavanger, der våre dedikerte selgere vil bli plassert. Det er planlagt ytterligere lokasjoner i den nærmeste fremtid etterhvert som vi vokser i Norge.

Overtok importen fra DAF Norge

Nordic Truckcenter skal bidra til at DAF når sitt mål om å vokse til en markedsandel i Norge på seks prosent.

Den økende betydningen de skandinaviske markedene har for DAF Trucks N.V. førte til at selskapet besluttet å ta over importaktivitenene til Norge fra selskapet DAF Norge AS 1. august 2016.

- For å betjene våre kunder og forhandlere bedre, har vi besluttet å ansette dedikerte reservedels- og servicemedarbeidere ut over våre ansatte på det regionale salgskontoret i Kolding i Danmark, sier Jan van Keulen, adm. direktør for DAF North West Europe og ansvarlig for det skandinaviske markedet.

Powered by Labrador CMS