Dachser dobler på Vinterbro

Tar nå i bruk hele terminalen på Vinterbro.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Dachser flyttet inn i ny terminal på Vinterbro for halvannet år siden, tok man i første omgang i bruk halve terminalbygningen.

Men veksten har vært fin, og nå tas resten av bygget i bruk. Dermed dobles kapasiteten.

- Vi er veldig stolte over vår nye terminal på Vinterbro og det vi har fått til her ute. Vi trives godt og er sentralt plassert ved viktige trafikkårer. Når vi nå åpner for doblet kapasitet i terminalen, ligger vi foran planene vi la for tre år siden. På disse tre årene har vi mer enn doblet volumene våre, og er nå inne i en solid positiv utvikling og hittil har vi skapt over 30 nye arbeidsplasser, hovedsakelig fra lokalmiljøet, sier daglig leder i Dachser Norway, Hans-Thomas Andersen.

Dachser øker kapasiteten i sin terminal fra 26 til 46 porter. Det vil bety kraftig økning i effektiviteten og hurtigheten i leveransene gjennom kortere laste- og lossesykluser, skriver selskapet i en pressemelding.

- Kundene etterspør i økende grad vår differensierte produkt- og tjenestetilbud, og setter pris på de valgmulighetene dette gir. At vi har daglige avganger til alle Dachsers destinasjoner i Europa, og garanterte transittider, er det få andre leverandører som kan tilby, sier Andersen.

Den økte virksomheten i Dachsers Nordiske og internasjonale logistikknettverk bidrar også til suksessen i Norge.

- Den store utfordringen fremover er å møte det store prispresset i bransjen med virkemidler, hvor kvalitet står i fokus. Ved, at vi nå dobler kapasiteten på egen terminal oppnår vi langt bedre konkurransekraft fremover. Det setter oss i stand til å nå våre vekstambisjoner, samtidig som vi skal forbedre vårt allerede høye kvalitetsnivå, avslutter Hans-Thomas Andersen.

- Vi er veldig tilfreds med utviklingen i Norge, og at man allerede nå tar i bruk hele terminalen vil gi oss et godt utgangspunkt for å vokse i det norske logistikkmarkedet, sier administrerende direktør Finn Skovbo Pedersen i Dachser Nordics.

 

Powered by Labrador CMS