Dachser_Corp_Image2

Omsetningsrekord for Dachser i Norden

Dachser Nordic omsatte for 1,69 milliarder kroner i 2019. Størst er økningen i Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi fortsetter den positive kurven som Dachser Nordic har holdt seg på de siste årene. Samlet sett svarer årsregnskapet for 2019 til våre forventninger, og selv om ingen kunne ha forutsett den unike situasjonen vi befinner oss i akkurat nå, så utgjør resultatene fra 2019 et stabilt grunnlag som vi håper å kunne bygge videre på i 2020,» sier René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic.

Årsregnskapet for 2019 viser en økning i omsetningen for alle de tre datterselskapene i Dachser Nordic: Dachser Denmark A/S, Dachser Norway AS og Dachser Sweden AB. Størst var økningen for det norske datterselskapet, som oppnådde en markant økning i både omsetning og resultat. Med en økning på drøyt 27 prosent fra 18,1 millioner kroner i 2018 til drøyt 23,1 millioner kroner i 2019 og en styrking av organisasjonen, er Dachser Norway godt rustet for fremtiden.

- I Norge fortsetter vi den positive trenden vi har bygget opp de siste årene. I 2019 har vi fokusert på å styrke organisasjonen og videreutvikle kompetanser med utdannelsesforløp og kurs, forklarer René Sidor.

Managing director i Dachser Nordic, René Sidor, er strålende fornøyd med veksten i Norge.

- De norske resultatene reflekterer at vi fortsetter å styrke markedsposisjonen i det norske markedet. Vi følger vår etablerte strategi og utvikler oss på en lønnsom, fornuftig og ikke minst organisk måte. Vi har også styrket vårt fokus på mer miljøvennlige transportløsninger i Norge, og i begynnelsen av året signerte vi en «Næring for klima»-kontrakt med Oslo kommune, legger René Sidor til.

Den familieeide logistikkleverandøren er optimistisk med hensyn til 2020, selv om det vil bli et år sterkt preget av krisetider.

- Vi fokuserer på å levere kvalitet og et høyt servicenivå til våre kunder, og det er utvilsomt våre 475 ansatte i Norden som har gjort at vi har klart å oppnå disse gode resultatene, sier René Sidor.

- Vi fortsetter arbeidet med å bli den foretrukne samarbeidspartneren i Norden innenfor vårt kjerneområde, stykkgodsdistribusjon i Europa. Vi har kommet godt på vei i løpet av 2019, og vi vil fortsette på denne kursen, sier Sidor.

Dachsers ca. 31.000 medarbeidere, fordelt på 393 avdelinger verden over, genererte i 2019 en samlet nettoomsetning på 5,7 milliarder euro. I løpet av året håndterte logistikkleverandøren i alt 80,6 millioner forsendelser med en samlet vekt på 41 millioner tonn. Dachser er representert av egne datterselskaper i 44 land.

Powered by Labrador CMS