Erik Eidem fra KGK til Continental Dekk Norge.
Erik Eidem fra KGK til Continental Dekk Norge.

Ny salgssjef i Continental

Erik Eidem (52) er ansatt som ny salgssjef for personbil, varebil og lett last (PLT) i Continental Dekk Norge.

Publisert

Eidem, som kommer fra stillingen som divisjonssjef i KGK Norge AS, startet i jobben 15. oktober.

Han har salgsansvaret for hele Norge, og skal i tillegg jobbe tett med både kunder og Continentals hovedkontor i Tyskland. Han vil også ha personalansvar for hele salgsapparatet og tre key account managers.

Fra tidligere har Eidem jobbet som divisjonssjef i KGK Norge AS, salgsdirektør i BrandMaster AS. Han har hatt ulike lederstillinger i Motor Gruppen AS, og har jobbet i norsk bilbransje siden 2003.

- Jeg ser frem til nye utfordringer i en stor og veletablert organisasjon som Continental, sier Erik Eidem.

God lagånd

- Vi er veldig glade for å ha fått Erik med på laget. Han har lang og relevant erfaring fra blant annet ledelse, salg og strategiarbeid, som blir viktig i hans jobb i Continental. Eidem er en person som liker å lykkes sammen med andre og er flink til å feire suksess, noe som passer fint inn i vår kultur, sier Managing Director Hege Eike Lie.

Continental utvikler banebrytende teknologier og tjenester for bærekraftig mobilitet av både person- og varetransport. Selskapet ble grunnlagt i 1871 og tilbyr trygge, effektive og intelligente løsninger for kjøretøy, maskiner, trafikk og transport. I 2018 hadde Continental et salg på 44,4 milliarder euro og har i dag mer enn 244.000 ansatte i 60 land.