Logistikkens bindeledd

De rekrutterer kompetente transportører og logistikere på det sentrale østland.

Publisert Sist oppdatert

Astrid Skoglund leder en entusiastisk stab med logistikk og transport i sentrum.

- Vi jobber aktivt med å skaffe kompetente fagfolk til bransjen, forteller Astrid Skoglund til Transport Inside.

Naturlig

For partneren og den daglige lederen i Drammen-selskapet Connect Rekruttering er denne jobben helt naturlig.

Hun har sin yrkesbakgrunn fra transport og logistikk, som blant annet salgs- og markedssjef i Bring Parcels AB i 11 år. Skoglund var også en periode headhunter i Headhunter Agency Norge AS før hun startet Connect Rekruttering for fire år siden sammen med to tidligere kolleger.

Skoglund har dessuten lang ledererfaring og solid kompetanse innen salg- og markedsføring. Salg og produktutvikling av transporttjenester mot både B2B- og B2C-markedet, nasjonalt og internasjonalt, har vært sentrale arbeidsoppgaver.

Med denne ballasten har hun utviklet et solid og godt nettverk for leveranse av dyktige fagspesialister.

Vidt spekter

- Connect Rekruttering jobber mot et bredt spekter av bransjer i hele Østlandsområdet. Vi leverer mange typer fagspesialister, ledere/mellomledere til små og mellomstore bedrifter, det såkalte SMB-markedet. Vi støtter bedriftene i deres rekrutteringsprosess og på en profesjonell måte kobler de beste kandidatene til den riktige arbeidsgiver, forteller Skoglund og fortsetter:

- I Connect har vi fokus på profesjonelle aktører innen transport, logistikk, lager, spedisjon og fortolling, og hvor medarbeiderne dekker et bredt spekter av forskjellige fagområder, på flere nivåer. Bygg- og Anlegg er også en viktig bransje for oss.

Logistikkforeningen

Skoglund forteller at selskapets ansatte er medlemmer i Logistikkforeningen.

– Dette er en viktig plattform for å holde seg oppdatert om bransjens utvikling. Vi prøver derfor å være tilstede på forskjellige arrangementer i løpet av året, sier Skoglund.