Torill Bergseth er ansatt som salgssjef i Confex Norge AS, en ledende leverandør av kurs tilpasset det skandinaviske arbeidslivet.

Nye logistikk-utfordringer for Torill

Torill Bergseth er hanket inn som salgssjef i Confex Norge AS, en ledende leverandør av kurs tilpasset det skandinaviske arbeidslivet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden 1997 har selskapet hjulpet hundretusener av deltakere å nå sine karrieremål, gjennom en unik bredde av kurs for et vidt spekter av yrkesgrupper og bransjer.

Med Bergseth i ledergruppen har Confex Norge skaffet seg en menneskeressurs med lang erfaring innen salg, markedsføring og relasjonsbygging, og med over 20 års erfaring fra operativ og strategisk ledelse med personalansvar.

Logistikk som konkurransefortrinn

Gjennom sin solide logistikk-bakgrunn har Bergseth hatt fokus på logistikk som konkurransefortrinn, og hvor viktig logistikk-kompetanse er for å lykkes.

Logistikeren Bergseth eide og drev TB Consulting da hun i høst ble ansatt i Confex. Her var hovedfokus rådgivning innen salg, rekruttering og ledelse.

Før det var hun ansatt som fagansvarlig, logistikk i NIMA Utdanning med ansvar for utvikling, planlegging, salg og gjennomføring av kurs.

I perioden 2006-2016 var Bergseth ansatt som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport.

Her bygde hun opp en velfungerende kompetanseavdeling med hovedvekt på salg, markedsføring, utvikling og gjennomføring av bransjetilpassede kurs. Blant annet utviklet hun et to-årig utdanningsprogram «traineeprogram for spedtører».

Bergseth har også hatt ledende roller i selskap som Exel Logistics Norway AS. Her bygde hun blant annet opp en velfungerende salgsavdeling med hovedvekt på salg av fly- og sjøtransporter.

Som Senior Salgskonsulent i DFDS Transport (Norway) AS hadde hun ansvar for salg av fly- og sjøtransporter og hovedansvar for produktet ”Fly import USA”, i tillegg til å etablere og forbedre salgsrutiner.

Bergseth har også jobbet i OMRON Electronics Norway AS som markedskoordinator/kvalitetssjef, i Scan-Fact A/S som administrasjonssjef og i ASG Air & Sea AS som Personal-/Kvalitetssjef.

Powered by Labrador CMS