ColliCare etablerer seg på Sørlandet.

ColliCare satser i sør

ColliCare utvider sin geografiske horisont innenlands, med nyansettelse og planer om ny terminal i Kristiansand.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ColliCare har ansatt John Helge Austgulen som Regional Manager Kristiansand. Austgulen har tidligere blant annet vært fabrikksjef i Voss Water.

- Vi er så heldige å ha fått med oss John Helge Austgulen som Regional Manager i Kristiansand. Austgulen kan skilte med erfaring fra logistikk og ledelse, og vi gleder oss over å ha han med på laget, sier Knut Sollund CEO i ColliCare Logistics.

I tett samarbeide med kundene, og jobbe for å oppnå de mest optimale logistikkløsningene. I løpet av våren vil de også være klar med egen innlandsterminal i Sørlandsparken.

- ColliCare er lite kjent i Kristiansandsregionen frem til nå, men etter kun få dager om bord har jeg fått et svært positivt inntrykk av bedriften. Produktene som leveres, innovativ og fremoverlent tankegang, de ansattes sterke motivasjon og vilje til å utvikle bedriften, god mottakelse av alle ansatte og masse mer motiverer meg veldig. Jeg ser virkelig frem til å delta og bidra i den videre utviklingen, spesielt i Kristiansandsregionen – men også i et globalt perspektiv», sier John Helge Austgulen

John Helge Austgulen er ansatt som Regional Manager Kristiansand hos ColliCare.

ColliCare har hovedsete er i Norge, men har egne kontorer i Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Litauen, Italia, Tyrkia, India og Kina. Selskapet har rundt 400 ansatte og 350 innleide sjåfører. 

Powered by Labrador CMS