ColliCare utvider til sitt land nummer 13 med etablering i Storbritannia.

ColliCare etablerer seg i sitt 13. land

ColliCare etablerer et eget salgs- og driftskontor i Erith, London.

Publisert Sist oppdatert
Cem Turkdonmez er ansatt som administrerende direktør for ColliCare i Storbritannia.

ColliCare har siden etableringen for 16 år siden stadig utvidet sin tilstedeværelse til nye land, og er blitt Norges største privateide logistikkaktør. Nå etablerer selskapet med oppvekst i Moss, men nåværende hovedkontor i Vestby seg i Storbritannia.

- Vi har mange kunder som har sendinger til og fra Storbritannia. Vi har i flere år operert med partnere og agenter i UK, men tenker at vi nå kan gi kundene våre et bedre tilbud selv, sier CMO i ColliCare, Camilla Skjervold til Logistikk Inside.

Et nytt team er på plass i Storbritannia for å ta seg av nye og eksisterende forretningsvirksomhet. Cem Turkdonmez vil være administrerende direktør for ColliCare i Storbritannia, og får foreløpig med seg to lokalt ansatte.

– Vi har allerede kunder og samarbeidspartnere i Storbritannia, og ser nå frem til å utvikle denne virksomheten videre. Det er stort potensial innenfor ColliCare Group, og vi er trygge på at vi vil kunne levere transport- og logistikktjenester av interesse for virksomheter basert i Storbritannia, sier Turkdonmez, som har lang erfaring innen internasjonal logistikk og har jobbet i flere år i ColliCare.

Hovedarbeidsområdene til den nye UK-avdelingen vil være internasjonal frakt via sjø, luft og vei til og fra Skandinavia, Tyrkia, Polen, Baltikum, Benelux og Asia, samt lokale tjenester som tollbehandling, lagerhold og distribusjon er også en del av tjenestetilbudet.

Camilla Skjervold er trygg på at lokal tilstedeværelse med lokalt ansatte som kjenner det britiske markedet vil komme selskapets kunder til gode. 

- Det er viktig å ha lokalt ansatte med lokal ekspertise, og det er en fordel at de vi ringer til der er våre egne kollegaer, sier hun. 

Powered by Labrador CMS