Sko der det trengs

Euro Sko og ColliCare ønsker å gi dine sko nye liv.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra 1. september kan du levere inn dine brukte sko i utvalgte Euro Sko-, dna- og Shoeday-butikker. Alle skoene som samles inn sendes til Nord-Afrika. Euro Sko leder prosjektet og ColliCare bistår med logistikken ved å hente inn og eksportere skoene.

Nye sko er en luksus ikke alle kan unne seg.

Målet er å bidra til å beskytte miljøet ved å unngå å kaste fullt brukbare sko – og hjelpe mennesker i nød samtidig.

– ColliCare er stolte av å få bidra i arbeidet til Soles4Souls. Euro Sko og ColliCare har hatt et godt samarbeid over en årrekke, og vi ser frem til sammen å ta fatt på prosjektet som vi håper kan hjelpe mange mennesker, sier Camilla Skjervold, CCO ColliCare Logistics.

Soles4Souls er en global non-profit organisasjon som ønsker å bekjempe fattigdom gjennom innsamling og distribusjon av bl.a. sko.

Camilla Skjervold i ColliCare er glad for å kunne bidra med smidig logistikk til et nyttig prosjekt.

Siden 2006 har Soles4Souls distribuert mer enn 30 millioner par nye og brukte sko i 127 land over hele verden. Soles4Souls organiserer og distribuerer sko til micro-enterprise, katastrofeområder, og andre hjelpeprogrammer.

– Euro Sko Norge ønsker å bidra til en bedre hverdag for mennesker i nød og det gjør vi ved å samarbeide med en unik organisasjon som Soles4Souls. Vi synes det er flott at ColliCare vil jobbe sammen med oss om dette prosjektet, som også har miljø, bærekraft og sirkulær økonomi i fokus, sier Tone Cecilie F. Lie, CSR Manager i Euro Sko Group.

Powered by Labrador CMS