Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson, satser på at det nye lageret vil bedre kundeopplevelsen med raskere hjemlevering og bedre tilgjengelighet.
Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson, satser på at det nye lageret vil bedre kundeopplevelsen med raskere hjemlevering og bedre tilgjengelighet.

Clas Ohlson med nytt desentralisert lager

Med et nytt lager knyttet til butikken på Slependen, vil Clas Ohlson sørge for raske hjemleveranser og rask påfylling av butikker i Oslo-området.

Publisert

Clas Ohlsons butikk på Slependen er kjedens største butikk. Nå åpner Clas Ohlson et nytt desentralisert lager i tilknytning til butikken. 

I tillegg til å sørge for raske hjemleveranser, vil lageret betjene nærliggende Clas Ohlsons butikker i høysesong.

- Clas Ohlson har en unik posisjon med både nettbutikk og 90 butikker fra Alta i nord til Mandal i sør. Med vårt nye lager på Slependen kan vi nå gi enda flere kunder raskere og mer fleksible leveranser på sentrale østlandsområdet. Dette vil gjøre det enklere for flere å handle hos oss, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson.

Siden juni i 2018 har Clas Ohlson samarbeidet med Porterbuddy som leverer kundens bestillinger hjem på døra med budbil. Kunden har god kontroll på leveransen, og kan spore hvor «i løypa» bestillingen befinner seg.

- Vi jobber kontinuerlig med å øke valgfrihet og tilgjengelighet for kundene våre. Vi tilbyr «Klikk & Hent» i alle våre 90 butikker på 2 timer. Hos Kolonial.no kan kundene bestille varer fra «Clas Ohlson- butikken» og få de levert i samme handlepose som dagligvarene, og nå gir vi flere nordmenn mulighet til å handle et bredt utvalg av produkter som leveres hjem samme eller neste dag, sier Trygg- Hauger.