CLARK TIL INNSATS: Thaya Arumairasa gleder seg til å tilby Clark til det norske markedet. Her foran Truck Teks anlegg i Brønnøysund.
CLARK TIL INNSATS: Thaya Arumairasa gleder seg til å tilby Clark til det norske markedet. Her foran Truck Teks anlegg i Brønnøysund.

Skal selge Clark i Norge

Truck Tek blir forhandler av gaffeltrucker fra amerikanske Clark.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De siste par årene har Clark vært uten offisielle forhandlere i Norge. Nå er det klart at Truck Tek AS skal selge Clark her i landet.

– Vi er svært glade for å ha funnet en sterk partner i Norge i Truck Tek, som kompetent vil bistå våre kunder i regionen, sier Rolf Eiten, CEO i Clark Europe.

– Med dette strategiske partnerskapet, står vi godt rustet for fremtiden i Norge, og kan videre utvide vår tilstedeværelse i Skandinavia, sier han.

Truck Tek AS har hovedkontor i Brønnøysund, og ble grunnlagt i 1988. Selskapet er totalleverandør av hydrauliske kraner og utstyr. Nå skal Truck Tek tilby hele Clarks produktsortiment i Norge. I tillegg til alle gaffeltrucktyper, vil de tilby reservedeler, utleie, finansiering og service for både nye og brukte trucker.

– Truck Tek etterstreber en langsiktig strategi. Vi forplikter oss til langsiktige partnerskap basert på gjensidig tillit, både med våre forretningspartnere og våre kunder, sier Thaya Arumairasa, CEO i Truck Tek.

Powered by Labrador CMS