CLARK TIL INNSATS: Thaya Arumairasa gleder seg til å tilby Clark til det norske markedet. Her foran Truck Teks anlegg i Brønnøysund.
CLARK TIL INNSATS: Thaya Arumairasa gleder seg til å tilby Clark til det norske markedet. Her foran Truck Teks anlegg i Brønnøysund.

Skal selge Clark i Norge

Truck Tek blir forhandler av gaffeltrucker fra amerikanske Clark.

Publisert

De siste par årene har Clark vært uten offisielle forhandlere i Norge. Nå er det klart at Truck Tek AS skal selge Clark her i landet.

– Vi er svært glade for å ha funnet en sterk partner i Norge i Truck Tek, som kompetent vil bistå våre kunder i regionen, sier Rolf Eiten, CEO i Clark Europe.

– Med dette strategiske partnerskapet, står vi godt rustet for fremtiden i Norge, og kan videre utvide vår tilstedeværelse i Skandinavia, sier han.

Truck Tek AS har hovedkontor i Brønnøysund, og ble grunnlagt i 1988. Selskapet er totalleverandør av hydrauliske kraner og utstyr. Nå skal Truck Tek tilby hele Clarks produktsortiment i Norge. I tillegg til alle gaffeltrucktyper, vil de tilby reservedeler, utleie, finansiering og service for både nye og brukte trucker.

– Truck Tek etterstreber en langsiktig strategi. Vi forplikter oss til langsiktige partnerskap basert på gjensidig tillit, både med våre forretningspartnere og våre kunder, sier Thaya Arumairasa, CEO i Truck Tek.