Selskapets nye logistikksenter i Vestby er et resultat av samlokalisering av kontorene i Moss og Vestby
Selskapets nye logistikksenter i Vestby er et resultat av samlokalisering av kontorene i Moss og Vestby

Lemans nye storstue

Etter en vellykket befaring og nøkler overtatt flytter Leman inn i sin nye storstue på 12.000 kvadratmeter, 16 porter, ca. 200.000 m3 temperert volum.

Publisert

Selskapets nye logistikksenter i Vestby er et resultat av samlokalisering av kontorene i Moss og Vestby.

Det inviteres til åpningsfest 14. juni med blant annet omvisning i selskapets nye logistikklager.

Leman Norge er på god vei til å doble omsetningen i 2020, et selskap som bare blir mer og mer synlig i spedisjon- og logistikklandskapet.

Stor investeringsvilje

Daglig leder Egil Wilhelms setter stor pris på en større investeringsvilje fra hovedsetet i Danmark.

Høsten 2014 skjedde det endringer i ledelsen med et sterkt ønske om å bruke mer penger på ekspensjon. Leman har en strategi mot 2020 om å gjøre de øvrige lands avdelinger mer synlige, samt å doble omsetningen, ifølge Wilhelms.

I 2014 kjøpte Leman Dan Cargo AS. Dermed kom utvidelsen med to nye kontorer i Norge, henholdsvis Vestby og Moss.

Integrering av Dan Cargo økte antallet medarbeidere fra 16 til 40.

Wilhelms ble ansatt som Country Manager i Leman Norway AS i april 2014. Det har bare godt oppover siden han kom fra stillingen som Business Line Manager i Itella Logistics Norge AS. Her hadde Wilhelms ansvaret for selskapets biltrafikk til og fra Norge. Før han begynte i Itella i 2007 var Wilhelms ansatt i blant annet i Nor-Cargo og EuroDynamic.

Styrer med stø hånd

Sammen med markeds- og driftsansvarlig Christer Busse styrer han Leman-skuta med stø hand, om det så er prosjektlast av fullt operative stridsvogner eller den minste pakken du får på døra.

Vekst i krevende marked

Leman-konsernet leverte god omsetningsvekst og tilfredsstillende resultat, ifølge selskapets ferske årsrapport for 2017.

Med et resultat på 45 mill. danske kroner og en omsetning på vel 2,1 milliarder kroner oppnådde konsernet en omsetningsvekst på 8,2% i forhold til året før.

Både markante IT-investeringer og et spennende oppkjøp påvirket årsregnskapet og resultatet. – Oppkjøpet av MARU International har økt tilværelsen i England betydelig. Samtidig er den gode balansen mellom sunn organisk vekst og best-fit oppkjøp medvirkende til at vi kan fortsette den positive trenden mot 2020, sier CEO for LEMAN Group, Thomas Krøyer i en pressemelding.

Leman sysselsetter ca. 700 ansatte i seks land. På konsernets hovedkontor i Danmark jobber det ca. 350 medarbeidere.