Green Cargo i Norges-støtet

Green Cargo utvider med daglige transporter på de fleste store jernbanestrekningene i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra og med 20. mars tilbyr den svenske godstransportøren avganger mellom Alnabru og Bergen, Trondheim, Stavanger og Åndalsnes.

Da Cargolink har avviklet virksomheten vil Green Cargo bygge opp lignende trafikk to ganger daglig mellom Bergen og Trondheim, samt en gang daglig mellom Stavanger og Åndalsnes.

- Vi er glade over at vi så raskt har kunnet oppfylle ønsket i det norske markedet om å utvide virksomheten i Norge. Vi fokuserer nå på ekspansjonen, basert på vår brede erfaring innen jernbanelogistikk, sier administrerende direktør Jan Kilström i Green Cargo.

God frekvens

Han viser til stor interesse for tilbudet.

– Vi har allerede sikret oss volumer slik at vi kan starte vår norske virksomhet med god frekvens. Neste skritt for oss er å utvikle effektive, pålitelige og internasjonale transporter fra Norge, sier Kilström.

Green Cargo kjører ca. 400 godstog hvert døgn i Sverige og erstatter dermed ca. 10.000 lastebiltransporter på veinettet. Jernbaneselskapet trafikkerer ca. 270 steder i Sverige og Norge, og via samarbeidspartnere når Green Cargo hele Europa.

 

 

 

Powered by Labrador CMS