Konrad Kuhlman er tilbake i manesjen.
Konrad Kuhlman er tilbake i manesjen.

Konrad Kuhlman til KGH

Konrad Kuhlman (52) er ansatt som adm. direktør Tyskland, Østerrike og Tsjekkia i KGH Customs Services GmbH.

Publisert

Foruten underdirektør i FREJA Transport & Logistics og konsernsjef i Cargo Partner Group AS (Ontime Logistics AS) har nederlenderen Kuhlman et navn som klinger i norsk transport- og logistikkbransje.

Heftig utvikling

Etter nærmere seks år forlot han jobben som adm. direktør i Nor-Cargo i 2007, et selskap som ble overtatt av Posten/Bring i 2004. Nor-Cargo utviklet seg fra en stor underskudds-bedrift til en gullgruve og som en spydspiss for Postens logistikkvirksomhet.

I februar 2008 tiltrådte Kuhlman som konsernsjef i Cargo Partner Group. Cargo Partner ble solgt til investeringsselskapet CapMan. CapMan-kjøpene omfattet også selskapene STS (Lillestrøm) og Globex (Sverige) som ble integrert og videreført i Cargo Partner Group AS. Målet var å bygge opp Nordens ledende logistikkselskap innen godstransport, fly- og sjøfrakt og tredjepartslogistikk (3PL).

Ble til Ontime

Cargo Partner ble i 2011 til Ontime Logistics som i 2013 ble solgt til den danske transportgiganten DSV, og Ontime-sjef Aniela Gjøs ble logistikkdirektør i TINE.

Etter en stund i tenkeboksen tiltrådte Konrad Kuhlman stillingen som underdirektør med ansvar for prosjekt og utvikling i FREJA Transport & Logistics AS, Norge i 2011.