Navnet blir PostNord Logistics

Den dansk-svenske postgiganten samler logistikkselskapene under felles merkenavn.

Publisert Sist oppdatert

 

PostNord har nå gått ut med mer informasjon om hva som skjer med de ulike merkevarene som finnes under den store logistikkparaplyen i konsernet som har ca. 40.000 medarbeidere og som i fjor hadde en omsetning på 39 milliarder kroner.

Logistikktilbudet vil markedsføres under merkenavnet PostNord Logistics. Mens Posten i Norge samlet sitt tilbud under grønn farge og Bring-navnet, vil PostNord samle sin under blåfargen. Avgjørelsen vil blant annet medføre at velkjente norske transportselskaper som Tollpost Globe, Byrkens Auto, Harlem Transport og Eek Transport vil rebrandes.

- Norden er vårt hjemmemarked og vi kan den bedre enn noen annen. Ambisjonen er å være den beste samarbeidspartneren for nordiske bedrifter med høye krav til smart logistikk. Et samlet varemerke er et viktig steg i dette arbeidet, sier VD Henrik Höjsgaard i PostNord Logistics. Endringen til varemerket PostNord Logistics skjer etappevis. Først Sverige, deretter Danmark, Finland, Norge og Tyskland i løpet av høsten 2013 og våren 2014.

 

PostNords logistikkvirksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland omsatte ifjor for ca. 15 milliarder svenske kroner og utgjorde drøye tredjedelen av konsernets omsetning.