Bygger for Barnas Hus

Publisert

Logistikkeiendomsaktøren Logicenters som eies av NREP, skal utvikle et 12.000 m² stort logistikkanlegg i Vestby. Det er allerede inngått en leiekontrakt med BH Nordic AS (Barnas Hus), som vil leie ca. 5.800 m² av eiendommen. Grunnarbeider vil starte i mars 2020, og eiendommen skal etter planen være ferdigstilt i februar 2021.

Resterende 6200 kvadratmeterne skal leies ut til ytterligere en eller flere leietakere. Anlegget skal utvikles i tråd med Logicenters klare fokus på bærekraft. Den nyutviklede eiendommen vil også bli BREEAM-sertifisert, en miljøsertifisering som stiller strenge krav til eiendommens bærekraft.

Logicenters tilbyr solceller på taket av eiendommen med sikte på å forsyne leietakere med grønn strøm, med et mål om at dette ikke øker leietakernes totale kostnad knyttet til energi.

– Vi er glade for at vi har kunnet tilby BH Nordic et nytt lager i Vestby. Det er et selskap som etter vår erfaring har et seriøst miljøfokus, og som prioriterer tilfredshet fra ansatte i de nye lokalene og som også har utfordret oss til å utvikle gode løsninger. Det er også spennende at vi bygger ytterligere 6200 m² for flere potensielle leietakere på eiendommen, hvor vi kan tilby fleksibilitet i både areal og kontraktslengde. Vestby er et geografisk strategisk logistikknutepunkt i nærhet til Oslo og det er gledelig for oss å kunne styrke vår tilstedeværelse ytterligere i området, sier Jørgen Bråten Nordby, kommersiell sjef, Logicenters Norge.