Bulk Infrastructure med Nina Hage i spissen satser videre i Vestby.

Bulk kjøper mer i Vestby

Logistikkeiendomsaktøren har sikret seg 223 mål foreløpig uregulert tomt.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logistikk 2022

Har du husket å melde deg på til årets mest spennende logistikk-konferanse?

Når: 31. mai

Hvor: Vika Kino, Oslo

Blant foredragsholderne:

Thor Myklebust, seniorforsker, Sintef og Hyperloop Cargo

Ole Andreas Hagen, næringspolitisk direktør NHO LT

Pia Meling, VP Sales and Marketing Massterly

Lars Erik Matsson Fagernæs, CEO Aviant

Silvija Seres, matematiker og teknologinvestor, LØRN.TECH

Kim Aleksander Hammer Iversen, gründer Zendera.

Elisa Gasperini, leder for bærekraft og samfunnsansvar, Ahlsell Norge
Steffen Larvoll, Nova Retail
Runar Wiksnes, Virke
Robert Steen, Nille

Se fullstendig program og kjøp konferansebilett på: logistikk2022.no

Råtomten selges av Vestby kommune og reguleringsprosessen skal gjøres ferdig før tomten overdras. Nøyaktig hva prisen blir vil bli bestemt ut ifra hvor mye netto næringsareal som blir tilgjengelig etter regulering.

– Vi er godt fornøyde med å ha sikret oss ytterligere arealer for videre vekst, særlig i dagens marked som preges av stor konkurranse om de beste tomtene, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate i en melding om tomtekjøpet.

«Tomten ligger strategisk plassert langs E6 og med nærhet til Oslo i et område som er et etablert knutepunkt for logistikk- og lagerbygg», skriver Bulk i meldingen.

Tomten Bulk nå har kjøpt ligger rett øst for de tidligere regulerte og ferdigstilte tomtene i området.

– Bulk har lang erfaring med eiendomsutvikling i Vestby kommune og Vestby er fortsatt en svært attraktiv lokasjon for lager- og logistikkbygg. Vestby har utviklet seg til å bli et av de mest attraktive områdene for eiendom innenfor vår nisje og vi opplever stor interesse fra våre kunder etter lager, sier Hage.

Bulk har fra før store tomter og logistikkbygninger i Vestby, som blant annet er utleid til aktører som DSV, Nille og Leman. Totalt har selskapet rundt 122.000 m² logistikkbygg i drift eller under oppføring i Vestby. Men nå er det virkelig kamp om det lille arealet som er igjen, noe som kjøpet av en uregulert tomt illustrerer.

- Det er veldig lite tomter i Vestby nå, og vi må være på hugget for å sikre oss tomter, sier Dag Klem, vice president sales & operations hos Bulk Infrastructure AS.

Han legger heller ikke skjul på at prisen for en råtomt i Vestby nå er høy. Trenden er klar at det blir stadig dyrere å sikre seg tomter i randsonden rundt Oslo, og at man er stadig mer villig til å gå lenger ut for å sikre seg gode muligheter.

- Tidligere ville alle ligge på Langhus, nå nærmer Vestby seg full og det gjør også tilgjengelige områder i Moss, sier Klem.

Powered by Labrador CMS