Lemans nye anlegg i Vestby åpnet i 2018. Nå skal det utvides.

Leman utvider hos Bulk i Vestby

Nettbutikken Milrab.no skal inn og da må Leman ha større arealer.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bulk Flexipark, i Vestby skal ca. 50.000 kvadratmeter lagerareal når alt er ferdig utbygget. Parkens første leietaker, Leman, signerte den første avtalen på 15.800 kvadratmeter i 2017. Nå, to år senere, utvider Leman med ytterligere 4400 kvm samtidig som den norske nettbutikken Milrab.no flytter inn i lokalene.

Milrab.no har tredoblet omsetningen på tre år og omsatte for 100 millioner kroner i 2018. Nå er målet å femdoble de neste tre årene.

- Vi er blitt store på få år, og med våre ambisjoner om videre sterk vekst, er det fint å kunne flytte lageret til Vestby der man har topp moderne fasiliteter og gode muligheter for å kunne vokse. Vi har fått til en god avtale med Leman der vi flytter inn i deres lager, og det føles bra å kunne være under samme tak med en aktør som er ekspert innenfor logistikk, sier Lars Aglen daglig leder i Milrab i en pressemelding.

Bulk Flexipark er et nytt konsept fra Bulk Ifnrastructure, der det legges til rette for tredjepartslogistikk (3PL), blant annet gjennom å tilby kortere leieavtaler enn det som er vanlig i logistikkbransjen.

- Flexipark er et nytt konsept som vi har stor tro på. Vi har erfart at det er utfordrende for tredjeparts logistikk leverandører å forplikte seg til 10-15 års leieavtaler når en vanlig kontraktsperiode for deres kunder i snitt ligger på 3-5 år. Vi ønsker derfor å redusere risikoen for disse ved å tilby en høy grad av fleksibilitet på kontraktslengder og kapasitet, sier Dag Klem i Bulk Infrastructure AS.

Han får støtte hos Leman.

Egil Wilhelms, adm. dir. i Leman Norge får nye kunder og trenger større lager.

- Vi opplever at konseptet Flexipark treffer spesielt godt innenfor 3PL-markedet, og er svært fornøyde med prosjektet. Økningen i netthandel er en tydelig årsak til større behov for transport og logistikk, sier Egil Wilhelms, adm. dir. i Leman Norge.

Leman er en global aktør innen transport og logistikk med 26 kontorer rundt om i verden med 800 ansatte.

Powered by Labrador CMS