Leman begynte med leie halve bygget på Vestby i 2018. Nå har 3PL-aktøren overtatt hele bygget.

Leman vokser i Vestby

I 2018 flyttet Leman sitt lager til Bulk Flexipark i Vestby. Nå nesten dobles arealet til 36.900 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Leman flyttet i 2018 inn som første leietaker i Bulk Flexipark i Vestby. Etter flere mindre utvidelser har Leman nå signert en kontrakt som utvider avtalen med nær 17.000 m², som gir den internasjonale transport- og logistikkaktøren et totalt areal på 36.900 m².

Redusert risiko

Bulk Flexipark var et nytt konsept da det ble lansert for tre år siden, med kortere leiekontrakter enn det som er vanlig i logistikkbransjen. Tanken var å sikte seg inn mot 3PL-markedet, der forutsigbarheten kan være liten, og som dermed vanskelig kan inngå svært lange leiekontrakter.

Christer Busse og Leman trenger mer plass.

Slik reduseres risikoen disse leverandørene ofte løper ved å forplikte seg til langvarige leieavtaler som overskrider kontraktene de har med egne kunder.

Egil Wilhelms overlot i fjor sjefsstolen i Leman til Christer Busse for å sette søkelys på Vestby-terminalen som logistikk og lagersjef.

- Bulks moduler og design har truffet svært godt innenfor 3PL-markedet, og sammen har vi funnet løsninger som gir en høy utnyttelsesgrad av bygget, noe som er svært viktig for oss. Nå er vi klare for å vokse videre, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Christer Busse i Leman.

Har mer på plass i Vestby

For Bulk sin del er den nye kontrakten med Leman en bekreftelse på at Vestby er et attraktivt område for logistikkeiendommer.

- Leman har helt siden starten av prosjektet vært en viktig ankerkunde for oss, rett og slett en bunnsolid leietaker. Vestby er en veldig attraktiv lokasjon for mange logistikkaktører, nærhet til E6, Moss Havn og Oslo. Det at Leman nå nesten dobler sitt areal bare bekrefter at det er riktig lokasjon, sier Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate.

- Bulk Infrastructure Group AS har siden 2008 kjøpt tomter i Vestby Næringspark, sist med et kjøp av 97.000 m² i 2020. Totalt så har vi nå ca. 175.000 kvm med tomteareal i Vestby. Dette gir oss muligheter til å utvikle flere moderne logistikk- og industrieiendommer av høy kvalitet, avslutter Klem.

Powered by Labrador CMS