Nå suppleres Lemans godteri-hyller med helsekost og sunne matvarer.

Leman overtar Midsona

Leman tar over all import, distribusjon og logistikk til Midsona i Norge 1. januar 2021.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Svenskbaserte Midsona, en ledende leverandør i de nordiske land innen naturlig og organiske produkter, helsekost, og sunne matvarer flytter lageret flytter til Lemans lokasjon i Vestby 1. april.

Fant synergiene

– Dette innebærer at vi har funnet synergier på tvers av landegrensene for å bli markedsledende i Europa innen sunne matvarer og helsekost. Etter analyse av vår lagersituasjon i de nordiske land, har vi konkludert med at det ikke var kosteffektivt å drifte dette selv på de forskjellige lokasjonene. Videre er vår kjernekompetanse å bygge merkevarer, og ikke drifte lager, sier Kristin Waller Weiss, Head of Operations i Midsona Norge AS.

Nå har hun funnet logistikkpartneren i Leman.

- God arbeidskjemi

Leman og Christer Busse tar 1. januar over all import, lager og distribusjon til svenske Midsona, en ledende leverandør i de nordiske land innen naturlig og organiske produkter, helsekost, og sunne matvarer.

Adm. direktør Christer Busse i Leman Norge sier seg svært fornøyd med det nye samarbeidet som gir store muligheter for videre vekst.

- Dette er en enorm tillitserklæring fra Midsona, og vi gleder oss til å komme i gang med innflytting av lager, og oppstart med importen og distribusjonen deres. Arbeidskjemien mellom selskapene er fantastisk, og vi er utrolig stolte over at et selskap som Midsona, en markedsleder innen bærekraftig mat, har valgt Leman som deres prefererte logistikkpartner, sier Busse og fortsetter:

- Overtakelsen av Midsonas logistikk betyr at vi nå er på vei til å vokse oss ut av egne vegger i Vestby, og at vi nå ser på en utvidelse av lageret vårt. Vi ser også et økende behov for kvalitetsleverandører av 3PL løsninger.

Powered by Labrador CMS