Det er rangereringsmaskiner av denne typen Brubakken nå leverer. Her fra utprøving hos en kunde i Tyskland.

Leverer fire flunkende nye Kamag

Brubakken skal levere fire nye rangeringsmaskiner til IPS Rangering.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

IPS Rangering AS utfører intern rangering av vekselflak, semitrailere og dragvogner for PostNord på deres terminaler på Alfaset og Langhus.

Nå investerer de i fire helt nye og oppgraderte rangeringsmaskiner fra Kamag. 

I løpet av 2020 skal Brubakken levere fire Kamag WBH 25 E5. Dette er helt nye rangeringsmaskiner lansert av Kamag tidligere i år, med tilnavn Wiesel. 

Wieselen har en helt ny firesylindret motor fra Deutz, som oppfyller de kommende Steg V-kravene, forteller Gordon Lindseth, produktansvarlig for Kamag hos den norske importøren Brubakken.

Utover den mer effektive og miljøvennlige motoren, finner man de fleste forbedringene i førerhytta, som denne gangen er egenutviklet av Kamag.

– Forskjellen er blant annet en meget lav innstegshøyde, som er kjærkomment samt store vindusflater bak som gir svært god sikt, sier Lindseth.

Det at man sitter lavere i hytta gir også fordelen at man kan se under vekselflak som skal flyttes, og dermed lettere og mer presist kan «sikte seg inn».

Lavt innsteg er en av de store fordelene med den nye maskinen.

De nye Kamag rangeringsmaskinene vil leveres med svingskive, VBG-feste, aircondition, beskyttelsestak, ryggekamera, sentralsmøring samt mye mer.

Moderne egenutviklet hytte fra Kamag.
Powered by Labrador CMS