Brubakken løfter servicen

  SOLBERGELVA (MTlogistikk.no): Etter at Brubakken ble importør av produkter fra Mafi og Seacom, får kundene tilgang til en helt annen service enn tidligere. 

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ved nyttår overtok Brubakken agenturet på terminaltraktorer fra Mafi og Seacom rulleflak fra Goodtech Products. Samtidig ble terminaltraktorer fra Terberg fjernet fra sortimentet, et produkt Brubakken har solgt på vegne av den danske importøren N.C. Nielsen AS. Brubakken har nå importørstatus for Mafi og Seacom.

Med produktene fra Mafi og Seacom dekker Brubakken nå hele produktspekteret fra små interntrucker fra Nissan og Hubtex via større trucker og reachstackere fra TCM og SMV til terminaltraktorer fra Mafi og containerhåndtering- og industriprodukter fra Seacom.

Service i fokus

Brubakken skal også distribuere Mafi- og Seacom-produkter i Sverige.

At Mafi nå havner hos Brubakken, er godt både for nye og eksisterende kjøpere av Mafi-produkter, mener Gordon Lindseth, som kommer fra Goodtech og blir produktsjef hos Brubakken. Kundene får nå nemlig tilgang til Brubakkens serviceapparat med 16 serviceavdelinger og totalt 70 servicebiler.

- Du får tilgang til et helt annet apparat på service og ettermarked gjennom Brubakken. Og vi får en mye mer lokal tilstedeværelse gjennom å være en landsdekkende leverandør. Dessuten får vi nå inn flere ringrever på salgssiden og langt bedre markedsføring, sier Lindseth til MT.

Tidligere har det ikke vært noe tilbud om serviceavtaler for kjøpere av Mafi- og Seacom-produkter, men det kommer nå på plass.

- I Goodtech har vi ikke hatt noe opplegg for serviceavtaler utover en liten avtale med Mesta Verksted. Vi kommer nå til å gå på hver enkelt kunde som har Mafi fra før og tilby serviceavtaler for dem, sier Lindseth.

På kurs

Allerede i begynnelsen av februar begynte skoleringen av Brubakkens mekanikere på Mafi-produkter. En representant fra Mafi var på plass hos den norske importøren og holdt kurs for mekanikere fra alle Brubakkens avdelinger.

- Sju mekanikere skal kurses i første omgang, og så følger vi opp flere etter hvert, sier salgssjef Alf Runar Frydenlund.

Brubakken ønsker å ha en Mafi-traktor på plass som demomaskin til enhver tid. I øyeblikket står en MT32/36 på plass i selskapets verksted like utenfor Drammen.

Terminaltraktorene har ikke noe voldsomt marked i Norge, og Brubakken forventer at det vil leveres 10-15 stykker i løpet av 2013. En er allerede levert til DHL i Larvik, forteller salgssjef Frydenlund.

 

Powered by Labrador CMS