Dekkløfteren er smal og takler svært trange kjøreganger.
Dekkløfteren er smal og takler svært trange kjøreganger.

Ny dekkløfter fra Toyota

Bravi Sprint TL skal spare ryggen og øke produktiviteten.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nye Bravi Sprint TL fra Toyota Material Handling løfter føreren og inntil fire dekk opptil 5,35 meter. Maskinen sparer manuell håndtering av tunge dekk, og øker produktiviteten, ifølge produsenten.

 
 

Dekkløfteren tåler en vekt på opptil 100 kg. Arbeidsplattformen er kjørbar, med redusert hastighet i full høyde (5,35 meter). Dekkløft kan utføres under kjøring.

- Dette er et naturlig produkt å ha i vår portefølje og kompletterer oss enda mer som totalleverandør av materialhåndteringsløsninger, sier produktsjef Kjell Einar Totsås hos Toyota Material Handling Norway.

Fra førerplass kan vinkelen på løfteren justeres, slik at dekkene er lett tilgjengelige.
Fra førerplass kan vinkelen på løfteren justeres, slik at dekkene er lett tilgjengelige.

Maskinen har som mål å minimalisere manuelle løft av tunge dekk, samt at den kan optimalisere lagerplassen siden den er smal og kan kjøre der de fleste vanlige gaffeltrucker ikke får plass. Vinkelen på dekkløfteren kan justeres fra førerplass for å gjøre det lettere å få dekk inn og ut av reoler.

Bravi er et italiensk merke, og Totsås beskriver maskinen som enkel men kvalitativt god, med gode sikkerhetsfunksjoner.

- Den passer for alle som driver med hjul og dekk for person- og varebiler, og kan håndtere hjul og dekk innenfor en diameter på 55-73 cm, forteller Totsås.

Powered by Labrador CMS